slo | eng

Pozdravljeni! Člani knjižnega kluba kupujejo ceneje. Prijavite se!

Natisni to stran  Pošlji prijatelju

Vsi se rodimo svobodni

Pri založbi Didakta je izšla knjiga Vsi se rodimo svobodni, ki jo izdajamo v sodelovanju z Amnesty International Slovenija. Knjiga je posvečena 60. obletnici Splošne deklaracije o človekovih pravicah in na otrokom prijazen način in s pomočjo priznanih evropskih ilustratorjev, prikazuje vseh 30 členov Splošne deklaracije o človekovih pravicah.

Splošna deklaracija človekovih pravic od 10. decembra 1948 priznava vsakomur dostojanstvo in enake ter neodtujljive pravice, ki so temelj svobode, pravičnosti in miru na svetu.

Pridružite se kampanji Amnesty International Slovenije v prazničnem letu 2008, ko izpostavljamo pomen 60. obletnice sprejema deklaracije, ki humanost človeštva opredeluje v 30. znamenitih členih. Obiščite cikel predavanj o pomenu deklaracije po celi Sloveniji in podpišite peticijo Eldersov, globalnih modrecev, ki pozivajo k ponovni potrditvi vsebine deklaracije. Pridružite se dogodku 1000 svečk za človekove pravice, ki bodo v čast 60. obletnici deklaracije in 20. obletnici delovanja Amnesty v Sloveniji zagorele na Prešernovem trgu v torek, 9. decembra 2008.

Amnesty InternationalDidakta

Oglejte si tudi film, ki ga je Amnesty International pripravil ob izidu knjige Vsi se rodimo svobodni:


Knjiga Vsi se rodimo svobodni je ob 60. obletnici Splošne deklaracije o človekovih pravicah izšla v 30 jezikih po vsem svetu.

naslovnice
 
Didakta že 20 let 

Vse cene v spletni knjigarni že vsebujejo DDV.

Izdelava spletnih strani: boomerank
© 2006-2013 založba Didakta | Zaupnost podatkov | Pravno obvestilo | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se