slo | eng

Pozdravljeni! Člani knjižnega kluba kupujejo ceneje. Prijavite se!
Prva stran > E-knjigarna > Otroške knjige > Delovni zvezki > Zbirka priročnikov za ustvarjanje

Natisni to stran  Pošlji prijatelju

Zbirka priročnikov za ustvarjanje

3 knjige

S pomočjo kratkih tekstov, ki jih spremljajo številne vaje, barvni poskusi, oznake, nasveti in praktični prikazi, se boste naučili slikati preproste motive v različnih tehnikah.

Cena: 44,70 EUR

Ni na zalogi.

 
Opis

Zbirka priročnikov za ustvarjanje obsega 3 knjige:


OLJNE BARVE

Enostavnost nanosov, kritnost in druge značilnosti barv so razlogi, da je slikanje z oljnimi barvami postala najbolj razširjena tehnika med slikarskimi privrženci in profesionalci. Knjiga nas želi prepričati o izjemnosti te tehnike s krajšimi teksti, ki jih spremljajo številne vaje, barvni poskusi, oznake, nasveti in praktični prikazi. Ti vam bodo v pomoč pri premagovanju težav, s katerimi se boste srečevali pri učenju. Zato lahko rečemo, da je knjiga osnovni didaktični pripomoček za uvajanje v postopek slikanja z oljnimi barvami, ki vas bo gotovo navdušil.


SLIKANJE Z AKVARELI

Tehnika slikanja z akvarelnimi barvami mnogim začetnikom vzbuja spoštovanje, vendar se boste s tem vodičem lahko prepričali, da zadostuje, če poznate nekaj osnovnih pravil, in že boste lahko prišli do zadovoljivih rezultatov. S pomočjo kratkih tekstov, ki jih spremljajo številne vaje, barvni poskusi, oznake, nasveti in praktični prikazi, se boste naučili slikati preproste motive, obenem pa vam bodo v pomoč pri iskanju rešitve za katerokoli težavo, s katero se boste srečali pri učenju.

SLIKANJE ČLOVEŠKE FIGURE

Slikanje človeške figure je sicer ena najtežjih slikarskih zvrsti, po drugi strani pa tudi najbolj uporabnih. Bralec skozi kratka navodila na preprost način odkriva tehnike slikanja človeške figure, ki postopno napredujejo od ustvarjanja začetne skice do barvnega nanašanja.

Vajam so dodane številne fotografije, ki prikazujejo potek posameznih tehnik na postopen način. Tako lahko na razumljiv in enostaven način osvojite tudi najtežje slikarske tehnike.


 
Mnenja kupcev

1. | marjana roselj | 8. 4. 2015

vse knjige so super in v veliko pomoč začetnikom pri ustvarjanju!

Oddaj mnenje »

Dodaj svoje mnenje

Vaše ime

Vpis mnenja o knjigi


Pridržujemo si pravico, da ne objavimo vašega mnenja, če se ne sklada z načeli naše spletne strani oz. s splošnimi načeli dostojnosti. Pri objavi mnenja se bo prikazalo tudi vaše ime in priimek.


 

Vse cene v spletni knjigarni že vsebujejo DDV.

Izdelava spletnih strani: boomerank
© 2006-2013 založba Didakta | Zaupnost podatkov | Pravno obvestilo | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se