slo | eng

Pozdravljeni! Člani knjižnega kluba kupujejo ceneje. Prijavite se!

Natisni to stran  Pošlji prijatelju

Kuhinja Mediterana

Jedi in okusi med morjem in zemljo

Kuhinja Mediterana temelji na sestavinah in načinih priprave hrane posameznih narodov in ljudstev tako iz Italije, Francije in Španije, kot z Balkana in grških otokov, Turčije in Magreba, ki pa so drugi na druge v preteklosti imeli zelo močne in zanimive vplive.

Cena: 49,90 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

Ni na zalogi.

 

Prevajalec: Tamara Južnič Mikolič

Št. strani: 240

Vezava: trda

Format: 270 x 230 mm

Založba: Didakta

ZADNJI IZVODI - KNJIGA JE LAHKO RAHLO POŠKODOVANA!

 
Opis knjige

Tako najdemo isto jed v več različicah, z različnimi sestavinami, ali pa iste sestavine, pripravljene na popolnoma različne načine – prav to pa je čar sredozemske kuhinje. Mediteranska kuhinja je tudi temelj mediteranske diete, ki s poudarkom na oljčnem olju, paradižniku in česnu dokazano blagodejno vpliva na organizem.

Knjiga je razdeljena na poglavja, ki obsegajo vse od osnov priprave testa za kruh in peciva, omake in predjedi, juhe, samostojne jedi tako z mesom kot z ribami, recepti za pripravo zelenjave in tradicionalnih sladic. K vsaki jedi avtor predlaga pijačo, ki se mu najbolje prilega, najsi bo to izbrano vino ali nealkoholne pijače.

Izbrani recepti iz knjige Kuhinja Mediterana.

Izbrani recepti iz knjige Kuhinja Mediterana

PREDSTAVITEV KNJIGE JE POTEKALA V RESTAVRACIJI JB

S tiskovne konference

Borut Žerjal (Provin), Janez Bratovž (restavracija JB) in Rudi Zaman (Didakta) na predstavitvi knjige Kuhinja Mediterana in degustaciji jedi v ljubljanski restavraciji JB.

Odlomek iz recenzije knjige v reviji Bukla

"V pričujoči knjigi mediteransko kuhinjo odkrivamo prek navdušujočih avtentičnih receptov (ob katerih je navedena tudi pijača, ki se najbolj poda k jedi), zgodovinskih dejstev in kulinaričnih zanimivosti. V pomoč, pa nam je avtor pripravil še slovarček manj znanih besed... Zadnje poglavje nas popelje še v mediteranske kleti, k vinu, njegovim avtohtonim sortam, značilnostim in proizvodnji v različnih deželah. Bogastvo jedi in okusov med morjem in zemljo!" Avtorica recenzije Daniela Šavli.


 
Mnenja kupcev

Ta knjiga zaenkrat še nima mnenj. Prispevajte ga vi!

Oddaj mnenje »

Dodaj svoje mnenje

Vaše ime

Vpis mnenja o knjigi


Pridržujemo si pravico, da ne objavimo vašega mnenja, če se ne sklada z načeli naše spletne strani oz. s splošnimi načeli dostojnosti. Pri objavi mnenja se bo prikazalo tudi vaše ime in priimek.


 

« Kupci, ki so kupili to knjigo, so kupili tudi »

Šola kuhanja

S fotografijami za vsako stopnjo priprave

Cena: 19,99 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »

10 NASVETOV

Počutite se bolje in živite 10 let dlje

Cena: 19,99 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »


 

Domača kuhna pa to (komplet treh knjig)

3 knjige

Cena: 74,97 EUR
Akcijska cena:
29,99 EUR

dodaj v voziček »

Domača kuhna pa to (tretja epizoda)

POZABLJENI RECEPTI NAŠIH BABIC

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »


 
 

Sredozemska kuhinja - čudovite jedi iz južne Evrope.

50 praktičnih kartic z recepti

Cena: 20,00 EUR
Akcijska cena:
7,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Vse cene v spletni knjigarni že vsebujejo DDV.

Izdelava spletnih strani: boomerank
© 2006-2013 založba Didakta | Zaupnost podatkov | Pravno obvestilo | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se