Šola kuhanja - zadnji izvodi
V pregledni kuharski knjigi so na 368 straneh zbrani recepti, opremljeni z več kot 1000 fotografijami, ki vam, korak za korakom, prikazujejo vse stopnje priprave jedi.

Št. strani: 368
Vezava: broširana
Format: 240 x 200 mm
Založba: Didakta
Opis knjige
Knjiga Šola kuhanja je mednarodna knjižna uspešnica. V knjigi so na 368 straneh zbrani recepti, opremljeni z več kot 1000 fotografijami, ki vam, korak za korakom, prikazujejo vse stopnje priprave jedi: od testenin, riža, kruha, mesa, zelenjave, morske hrane, do jajčnih jedi in sladic. Vse recepte boste z lahkoto preizkusili v svoji kuhinji.
S pomočjo fotografij in natančnih navodil se boste naučili tehnik čiščenja, priprave in rezanja zelenjave, mesa in rib. Naučili se boste sami doma izdelovati vrhunske italijanske testenine, svoje goste pa zagotovo navdušili s sladicami, narejenimi po receptih iz te knjige, ki bi bile v ponos vsakemu slaščičarju.
Knjiga je namenjena tako tistim, ki se kuhanja šele lotevajo in ne vedo, kako začeti, kot tudi tistim, ki želijo svoje kuharsko znanje izpopolniti.
Tudi vi lahko postanete pravi kuharski mojster. Ne verjamete? Potrebujete le nekaj domišljije, nekaj strasti, obilje dobre volje in seveda veliko vaje. Pa veselo na delo in dober tek!
Mnenja kupcev
1. | JANJA FURLAN | 12. 11. 2014
ODLIČNA KNJIGA ZA DARILA!! ZAME PA ODLIČNA, KER SEM BOLJ ZAČETNICA V KUHANJU... :))))) HVALA ZALOŽBI DIDAKTA!! <3