slo | eng

Pozdravljeni! Člani knjižnega kluba kupujejo ceneje. Prijavite se!

Natisni to stran  Pošlji prijatelju

JADRALNI DAN Z NASO

Nagradna igra ob izidu NAVTIČNEGA PRIROČNIKA Igorja Orlova.

NAVTIČNI PRIROČNIK, nova izdaja


NAVTIČNI PRIROČNIK je praktični vodnik domačega avtorja, ki v besedi in sliki razumljivo pojasni osnovne pojme iz oceanografije, meteorologije, navigacije, pomorskih veščin ter varnosti na morju.

Podrobne razlage spremljajo čudovite barvne fotografije, skice, tabele in drugo slikovno gradivo. Knjiga zaobjema temeljna in poglobljena znanja, ki naj bi jih imel vsak izkušen pomorščak in vsakdo, ki se ljubiteljsko podaja na morje.

VSEBINA:

- OCEANOGRAFIJA
- METEOROLOGIJA
- NAVIGACIJA
- POMORSKE VEŠČINE
- VARNOST NA MORJU

Avtor Igor Orlov je diplomiral je iz meteorologije na Fakulteti za fiziko v Beogradu. Naziv Yachtmaster je pridobil v Veliki Britaniji, kjer je na Jadralski akademiji z odliko zaključil znameniti študij Professional Crew and Skipper Training. Je avtor številnih strokovnih člankov, testira jadrnice ter motorna plovila za slovensko navtično revijo. 

Več o Navtičnem priročniku >>

NASA - North Adriatic Sailing Academy

North Adriatic Sailing Academy niso le izjemni inštruktorji, intenzivni tečaji, vrhunski šolski jadrnici, sodobna varnostna oprema... Šola jadranja NASA je ljubezen do morja, strast do jadranja, zagnanost, druženje, spoznavanje, odkrivanje, izziv, način življenja, poslanstvo, uresničevanje sanj ... Šola jadranja NASA je več kot le šola jadranja. Več  >>


Ob izidu NAVTIČNEGA PRIROČNIKA smo v sodelovanu z NASO (North Adriatic Sailing Academy) pripravili nagradno igro: JADRALNI DAN na jadrnici z odličnim inštruktorjem NASE, ki vas bo pripravil na izzive, ki jih prinaša plovba pod jadri.

Odgovorite na vprašanje in se potegujte za jadralni dan z inštruktorjem NASE.

Koliko let deluje jadralna akademija NASA?

Odgovor poiščete tukaj >>

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA.

Nagrajenci - Jadralni dan (24. 10.) z akademijo NASA.

  • Martin Vencelj, Trebnje
  • Gregor Udovč, Ljubljana
  • Matevž Dolenc, Ljubljana
  • Silvester Mlinar, Žiri

Nagrada: 4x jadralni dan za eno osebo, jadralni dan bomo izpeljali predvidoma v četrtek, 24. oktobra. Nagradna igra poteka med 5. 9. in 10. 10. 2019. Nakup ni pogoj za sodelovanje: v nagradni igri sodelujejo vsi, ki izpolnejo e-kupon ali pošljejo podatke na dopisnici s pripisom: Nagradna igra Jadralni dan; na naslov Didakta d.o.o., Železniška cesta 5, 4248 Lesce. Žrebanje nagrade bo potekalo 11. 10. 2019, v prostorih založbe pred tri člansko komisijo. Splošni pogoji nagradne igre >>


Vse cene v spletni knjigarni že vsebujejo DDV.

Izdelava spletnih strani: boomerank
© 2006-2013 založba Didakta | Zaupnost podatkov | Pravno obvestilo | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se