Hitra dostava

Rok dostave

Kupljeno blago vam dostavimo v roku 2-3 delovnih dni po prejetju naročila. Dostavo v našem imenu opravi Pošta Slovenije ali GLS. V primeru nakupa knjige v prednaročilu je rok dobave 3 dni po izidu knjige.

Stroški dostave

Stroški dostave so različni glede na to:

Stroški dostave za nečlane didaktinega knjižnega kluba

Za kupce, ki niso člani didaktinega knjižnega kluba, znaša udeležba pri poštnini 4,99 EUR pri izbiri plačila po povzetju ali 3,59 EUR pri izbiri drugega načina plačila. Pri nakupu nad 100 EUR pa je poštnina za nečlane kluba brezplačna.

Stroški dostave za člane didaktinega knjižnega kluba 

Člani Didaktinega kluba imajo pri poštnini posebne ugodnosti in sicer znaša le 1,99 EUR (razen, če se odločite za plačilo po povzetju pa 3,59 EUR). Poštnina je za člane kluba brezplačna že pri nakupu nad 40 EUR!

Včlanite se knjižni klub Didakta, ki prinaša samo ugodnosti, nobenih obveznosti!

*V primeru plačila po povzetju vam Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna še bančno provizijo pri plačilu, v višini 0,96 EUR, ne glede na znesek nakupa. V izogib tem stroškom vam priporočamo, da pri nakupu izberete plačilo prek spletne banke, s položnico, s kreditno kartico ali z Moneto.

Dostava na drug naslov

V spletni knjigarni Didakta vam nudimo možnost dostave naročenega blaga na naslov, ki se razlikuje od vašega naslova, kamor vam pošljemo originalni račun. Tak način dostave je najbolj uporaben v primeru, ko želite z lepo knjigo obdariti vašega prijatelja, sorodnika ali skrivno simpatijo. Knjige vam lahko dostavimo tudi v službo.