DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o., Želežniška cesta 5, 4248 Lesce

Prejšne novice

ADHD

SKRITA MOČ ADHD ADHD je edinstven tip nevrodivergentnosti, ki je v današnjem času še vedno premalo raziskan. Prav zaradi pomanjkanja znanja o ADHD, je ta
Preberi več

INFORMATIVA

INFORMATIVA 2024 19. in 20. januar 2024 Gospodarsko razstavišče   Največji vseslovenski (pred)informativni dan, ki na enem mestu predstavi pregled izobraževalnih programov, ki so na
Preberi več

34. sejem turizma: ALPE ADRIA

31. januar – 3. februar 2024
Gospodarsko razstavišče, Ljubljana

 

AA 24

 

Pravi čar aktivnega preživljanja prostega časa je v neokrnjeni naravi. Zato je tudi turizem ključnega pomena ohranjati našo naravo, da bodo lahko prihodnje generacije uživale v privilegiju, ki ga imamo mi.

 

Alpe Adria Ziga Koren 128 1024x683 1

 

Odkrijte nove ideje za naslednji oddih. Sejem Alpe-Adria, ki bo letos od 31. januarja do 3. februarja, je osrednje srečanje za vse turistične navdušence, ki želite odkriti nove destinacije in doživetja. Je kombinacija aktivnega turizma, kulinarike, kampinga in karavaninga, outdoor doživetij ter je namenjen vsem, ki želijo aktivno preživljati svoj prosti čas.

Sejem turizma je odlična priložnost, da navežete stik s turističnimi ponudniki in dobite informacije iz prve roke. Predstavljalo se bo več kot 350 turističnih ponudnikov iz 13 držav. Čaka vas širok nabor idej za aktivno preživljanje prostega časa, od predstavitve kampov in kamping opreme, ponudbe rabljenih in luksuznih avtodomov, e-koles, električnih skuterjev do predstavitev različnih destinacij, ki ponujajo doživetja, od aktivnega preživljanja počitnic do mirnega odkrivanja naravne in kulturne dediščine.

 

Alpe Adria Ziga Koren 230215 0092 1024x683 1

 

Ena vstopnica, dva sejma

Tradicionalno vzporedno potekajo tudi 17. mednarodni strokovni sejmi okusov GASTexpo, v organizaciji Primorskega sejma. Uživali boste lahko v vrhunskih koktajlih, pestri ponudbi piv, ponudbi odlične kave, manjkalo ne bo niti okusne hrane in novosti na gastronomskem področju. Pripravljajo tudi predavanja, interaktivna izobraževanja in zanimive delavnice, ki bodo letos obarvane morsko in italijansko, seveda pa ne bodo pozabili na vključevanje kranjske klobase in slovenskega medu. Dogajanje bo popestrilo državno prvenstvo v peki pic za laskavi naziv Naj picopek Slovenije. Z eno vstopnico je mogoče obiskati oba sejma.

Nagrado Jakob leta 2024 in naziv Ambasador inovativnih turističnih prireditev je prejel projekt Praznik idrijskih žlikrofov Zavoda ID20 – Zavoda za inovacije v dediščini.

 

Ugodnosti

  • Ceneje na sejem: izognite se gneči na blagajni in si zagotovite cenejšo vstopnico prek spleta ali v času veselih uric »Happy hour« med 12. in 15. uro, cenejše vstopnice tudi za številne člane klubov in društev.
  • Z eno vstopnico na dva sejma!
  • Brezplačen prevoz z LPP s sejemsko vstopnico.
  • Brezplačen sejemski katalog – Oddih s številnimi koristnimi nasveti s področja turizma.
  • Nagradna igra – sodelujte v žrebu za zanimive nagrade + vsak dan med obiskovalci izžrebamo Decathlon šotor.

Odpiralni čas

  • Sreda, 31. januar–petek, 2. februar 2024, 10.00–19.00
  • Sobota, 3. februar 2024, 10.00–18.00

Več o sejmu

 
Izbor sejemskih knjig

 


 

Vzporedni sejem

 

17. Mednarodni HO.RE.CA. strokovni Sejmi okusov

 
Na sejmih Okusov GASTexpo & Sladoled se vsako leto predstavita gastronomija, gostinska oprema in hotelirstvo v vsej svojih veličini.
 
Gast