DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o., Želežniška cesta 5, 4248 Lesce

Prejšne novice

Alpe-Adria

33. sejem turizma, kampinga in karavaninga   Odpiralni čas: sreda, 15. februar – petek, 17. februar, od 10.00 do 19.00 ure sobota 18. februar do
Preberi več

Alpe-Adria

33. sejem turizma, kampinga in karavaninga

Odpiralni čas:
sreda, 15. februar – petek, 17. februar, od 10.00 do 19.00 ure
sobota 18. februar do 10.00 do 18.00.

ALPE ADRIA 2023

Ste ljubitelji pohodništva, kolesarjenja, plezanja ali teka? Obožujete adrenalinske oddihe in outdoor aktivnosti? Ali radi uživate v odkrivanju kulturnih znamenitosti in avtentične kulinarike?

Na 33. sejmu turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria, bo svoja doživetja predstavljalo več kot 250 ponudnikov turističnih storitev iz Slovenije, Tunizije, Nepala, Avstrije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Italije. Prav tako pa bo svoje turistične atrakcije predstavila država partnerica sejma, Črna gora.

Spremljevalni program sejma >>

Več kot 50 predstavitev in predavanj z različnimi vsebinami, od kolesarstva, plezanja, kulinarike, različnih outdoor aktivnosti do predstavitev novosti na področju turizma, njegove digitalizacije in trajnosti. Na sejmu bo predstavljena široka ponudba šotorov in kamping ter karavaning doživetij.

Z eno vstopnico je mogoče obiskati kar dva sejma, saj hkrati v organizaciji Primorskega sejma potekajo 16. mednarodni strokovni Sejmi okusov GASTexpo & Sladoled.

Pripravljajo pravi sprehod po gastronomiji – od ponudbe pijač, kave, slaščičarstva, pekarstva, sladoleda, vina in opreme za gostinstvo ter hotelirstvo do predavanj, delavnic in interaktivnih izobraževanj – od šole peke pic, slaščičarskih in pekarskih delavnic, do priprave kave. Dogajanje bodo popestrila tudi mednarodna tekmovanje – udeleženci se bodo pomerili
v pripravi pice za laskav naziv »Naj picopek Slovenije«.


Tudi letos bo na otvoritvi sejma podeljena mednarodno nagrado Jakob, za kakovost in odličnost v turizmu regiji Alpe Jadran, ki jo je letos na temo Tematska pot kot turistični proizvod prejel projekt Tematska pot Drvošec in Center za obiskovalce Cerkniško jezero, Javnega zavoda Notranjski regijski park.

Ugodnosti

— Ceneje na sejem: Izognite se gneči na blagajni in si zagotovite cenejšo vstopnico prek spleta, Vesele urice »Happy hour«, med 12.00 in 15.00 uro, cenejša vstopnica za številne člane klubov in društev
— Z eno vstopnico na dva sejma!
— Brezplačen sejemski katalog – Oddih s številnimi koristnimi nasveti s področja turizma
— S sejemsko vstopnico se brezplačno zapeljite z avtobusi LPP na dan obiska sejma
— Nagradne igre na razstavnih prostorih

Izbor sejemskih knjig:

Planinska literatura >>
Monografije in potopisi >>

 

Več o sejmu >>

Pri naročilu nad 30 EUR boste prejeli darilo – igro po izbiri!