Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Zbogom, Ariadna

Potopis o potovanju v Grčijo.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

5,99 

2 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Ariadna se je oddaljila. Spet se je s pogledi predajala nemirnim valovom. Od nekod se je v mojo misel prikradla glasba, z akordi kot za velikonočno vstajenje. Razumel sem melodijo, a je naključje hotelo, da se je približala Artemis. Za hip sem jo zaustavil, da bi prisluhnila pesmi. Ujela je le sklep besedila… >> Morda pa je najlepše umirati v rokah menihov, ter nenadkriljivih mojstrov smrti!<< Ta konec pesmi mi je povsem zadostoval, Artemis je šla svojo pot naprej… in priganjala ljudi, da je že čas, da zavzamemo svoje sedeže na avtobusih. Kajti čaka nas še dolga, dolga pot. Soluna več ne bomo videli, tudi Atosa ne. Še včeraj nihče ni natanko vedel, >> če se nam bo nasmehnila sreča<<, še včeraj ni bilo potrjenega dovoljenja za pristanek na atoškem obrežju. Kajti tja ne prideš kar tako, na to čudo namreč, ki zvabi toliko ljudi iz evropskih dežel. Ta turistična kaseta o smejoči se sreči se je še nekajkrat zavrtela v času bivanja na tleh Helade." (odlomek iz zapisa avtorja)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zbogom, Ariadna”

Poetično bralno popotovanje, ki odpira prostor za pogovor z otroki o vojni in migracijah.

Vrtiljak

22,99 

Slovenska pedagoška revija.

Revija Didakta 219

11,99 

Novakov roman “Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo” je presunljivo in aktualno branje za mladino in odrasle. Skozi prvoosebno izpoved mladega Haruna plast za plastjo odstira univerzalno pripoved o upanju in trpljenju begunskih družin po svetu. Roman izpoveduje zgodbo družine Hallaj, ki je zaradi vojne in želje po varnejšem ter človeka vrednem življenju prisiljena zapustiti svoj edini dom, ki ga je kdaj koli poznala, in se podati v neznano.

3 za 2

Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo

14,99 

Knjiga o odnosih, samospoštovanju otrok, družinskem in šolskem okolju.

Zrcalo odraščanja

27,90 

30 najpomembnejših teorij za mlade genije, pojasnjenih v pol minute.

Znanost v 30 sekundah

16,90 

O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom. Strastno, a objektivno napisan prvi vzgojni priročnik, ki ne pripoveduje o tem, kakšna je najboljša vzgoja, ampak to utemeljuje z znanstvenimi dejstvi.

Znanost o vzgoji (2. dopolnjena izdaja)

34,99