Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
NOVO

JANJA in čudežna roža (resnična pravljica)

Pridružite se Janji na njeni navdihujoči poti do uspeha, polni poguma in vztrajnosti. Odkrijte skrivnosti čudežne rože in se prepustite čarom!
Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

21,70 

-
+
Ilustrator:
Vezava:
Število strani:
Dimenzije (š x v):
205 x 275 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Resničnim pravljicam Tine Maze, Gorana Dragića, Anžeta Kopitarja in Primoža Rogliča se pridružuje nova: Janja in čudežna roža športne plezalke Janje Garnbret.

Resnična pravljica prinaša pravljico o deklici, ki si upa sanjati, na poti do uspeha pa jo spodbujajo in ji pri premagovanju ovir pomagajo družina in prijatelji. Napeta zgodba, v kateri ne manjka slikovitih pravljičnih likov, kakršen je stari Kozel, se prepleta z biografskimi elementi iz otroštva Janje Garnbret in njenim osebnim nagovorom mladim bralcem. Vendar slikanica Janja in čudežna roža ni samo zgodba o uspehu, je predvsem tudi zgodba o prijateljstvu in o tem, da se je za svoje sanje potrebno truditi in verjeti vase.

Nasmejana deklica Janja bi najraje ves čas samo plezala. Ko nekega dne osvoji kup opek za hišo, se glas o njej razširi daleč na drugo stran gore. Tam živi stari Kozel, ki si ničesar ne želi bolj kot premagati peklensko steno in poduhati čudežno rožo vrh nje. Bo Janja prva, ki jo bo dosegla, če ji Kozel preda svoje skrivnosti?

Copy of Anica Mikus Kos

» Kar koli v življenju izbereš kot svoje poslanstvo,  naj te pri tem vodijo mladostna razigranost, nekaj predrznosti in vera v to, da se vsake sanje lahko uresničijo. Sanjaj, verjemi in uspelo ti bo.«

Janja Garnbret

Avtor: Primož Suhodolčan
Ilustrirator: Matej de Cecco

ZBIRKA RESNIČNE PRAVLJICE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “JANJA in čudežna roža (resnična pravljica)”

Goran Dragić, resnična pravljica. Goran Dragić v resnični pravljici, ki navdušuje z vsebino in ilustracijami, zlasti pa z glavnim junakom, ki v njej nastopa.

Dimenzije (š x v):
20.5 x 27.5 cm

GORAN, Legenda o zmaju (resnična pravljica)

19,80 

Tina Maze, resnična pravljica. Slikanica ne nosi le Tininega podpisa. Z avtobiografskimi elementi in osebnim, iskrenim nagovorom mladim bralcem na njihovi poti k uresničevanju sanj, je zgodba resnično njena.

Dimenzije (š x v):
20.5 x 27.5 cm

TINA in medvedja moč (resnična pravljica)

19,80 

Anže Kopitar, resnična pravljica. Pravljica z biografskimi elementi in nagovorom našega odličnega hokejista, ki bo mladim bralcem zagotovo v navdih in spodbudo.

Dimenzije (š x v):
20.5 x 27.5 cm

ANŽE, ledeni kralj (resnična pravljica)

19,80 

Primož Roglič, resnična pravljica. Primož Roglič je resnični športni junak. In je tudi glavni junak nove resnične pravljice, žanra, ki ga odlikuje edinstven preplet biografskih in pravljičnih elementov.

Dimenzije (š x v):
20.5 x 27.5 cm

PRIMOŽ in Bajk: neverjetna dirka (resnična pravljica)

21,70