Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
3 minute za einsteina

3 minute za Einsteina

Knjiga 3 minute za Einsteina zgoščeno predstavlja velikega genija svojega in tudi današnjega časa. Njegovo življenje in delo je podano v majhnih zalogajih, ki jih lahko brez težav osvojite v pičlih treh minutah. Celotno knjigo lahko preberete tako rekoč s svetlobno hitrostjo.

Didakta dostava
RazprodanoZaloga je pošla

24,99 

Ni na zalogi

Število strani:
Vezava:
Dimenzije (š x v):
18.7 x 23.7 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Kratki povzetki njegovega življenja, teorij in vpliva na sodobno znanost in življenje
Albert Einstein je bil izjemen znanstveni genij, saj so njegove teorije o prostoru in času postale temelj sodobne fizike.
Vendar ni bil le sijajen fizik, temveč tudi borec za človekove pravice, politični aktivist in poosebljena podoba ekscentričnega, a odličnega profesorja.

Knjiga 3 minute za Einsteina zgoščeno predstavlja velikega genija svojega in tudi današnjega časa. Njegovo življenje in delo je podano v majhnih zalogajih, ki jih lahko brez težav osvojite v pičlih treh minutah.

Celotno knjigo lahko preberete tako rekoč s svetlobno hitrostjo. Postanite poznavalec Einsteinove življenjske zgodbe in njegovih izjemnih znanstvenih dosežkov v treh urah.

Knjiga je razdeljena na 3 dele: Življenje, Teorije in Vpliv, pri čemer vsak del predstavlja urico navdušujočega branja. Vsako poglavje je strjeno v 3-minutni sestavek, ki ga je moč prebrati brez predaha.(E = mc2)

Paul Persons je pisec znanstvenih del, ki ga že dolgo navdušujejo teorije in zamisli Alberta Einsteina. Ima doktorat iz kozmologije, bil je urednik nagrajenega mesečnika za znanost in tehnologijo BBC Focus. Poleg tega je bil tudi urednik knjige 30-sekundne teorije in objavil je več poljudnoznanstvenih člankov v številnih revijah.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “3 minute za Einsteina”

ZAČIMBE IN DIŠAVNICE. V knjigi je raznolikost Slovenije opisana skozi zgodbe zelišč, ki jih lahko uporabljamo kot začimbe in dišavnice pri pripravi vsakdanjih ter prazničnih jedi, različnih gospodinjskih opravilih in kot domača zdravila. V njej boste našli izbor jedi, ki predstavljajo slovensko kulinariko. Jedi kmečkega vsakdana in praznikov. Najboljše je blizu.

NOVO

Začimbe in dišavnice (ponatis)

24,99 

V tej knjižici so izčrpna navodila za izbiro in gojenje različnih zelišč.

Dimenzije (š x v):
21 x 26 cm

Zeliščni vrt

9,00 

Kako se na vrtu znebiti škodljivcev in bolezni?

To je eno najpogostejših vprašanj, ki jih Jerneji Jošar – avtorici zelo uspešnih vrtnarskih priročnikov, agronomki, vrtnarici in izkušeni strokovnjakinji za zasaditve ekoloških vrtov – zastavljajo vrtičkarji.

Dimenzije (š x v):
20.8 x 26.8 cm

Z Jernejo do zdravega vrta

27,99 

Vaš osebni ogled gozda s Petrom Wohllebnom!

Dimenzije (š x v):
11 x 19 cm

Wohllebnov vodnik po gozdu

22,98 

Knjiga bo v pomoč izkušenim in manj izkušenim vrtičkarjem, saj svetuje, kako s čim manj truda čim bolje lahko izkoristite vse možnosti na svojem vrtičku!

Dimenzije (š x v):
18 x 0.1 cm

Vrtiček

9,00