Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Kako se odrasli spreminjamo Danijela Brečko Vzgoja

Kako se odrasli spreminjamo?

Avtorica se s pričujočo knjigo predstavlja kot raziskovalka osebnosti odraslih. Obsežno in včasih nehvalženo probematiko je naredila dostopno in pregledno, tako da nam je podala velik del presojanja osebnosti in osebnega razvoja in hkrati ponudila v razmišljanje tudi cel kup drobnih vprašanj o nas samih.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

19,90 

5 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
16.5 x 23 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Avtorica v svojem delu najprej opredeli pojem osebnosti in razvoja in ob tem opozori na veliko število različnih definicij osebnosti, ki hkrati pogojujejo tudi različna razumevanja osebnostnega razvoja. Glavna dilema, s katero se srečuje, se kaže v tem, kakšno vlogo igrajo pri oblikovanju in razvoju osebnosti dednost, socialno okolje in vzgoja.

Avtorica daje velik poudarek analizi in vplivom družbene dinamike, torej vplivom socialnega okolja in vzgoje, in se pridružuje stališčem in mnenjem tistih, ki dosedanjim raziskavam očitajo preskromno družbeno analizo in vpliv družbenega dogajanja na rast in osebnostni razvoj odraslih.

Osebostni razvoj odraslih razume kot vseživljenjski proces dograjevanja osebnosti v smislu progresivnega dodajanja novih razsežnosti svoji osebnosti, ki se manifestirajo v novih osebnostnih lastnostih, sposobnostih in znanjih.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kako se odrasli spreminjamo?”

Knjiga Nejca Zaplotnika POT že desetletja povsem upravičeno navdihuje bralce in bralke različnih starosti in interesov. Knjiga presega svoj žanr, na njenih straneh pa spoznamo, kaj pomeni resnično živeti to, v kar verjameš. Njegove pronicljive misli o življenju bodo tako lahko navduševale nove generacije. Prenovljena izdaja ob 40. obletnici smrti.

NOVO
Dimenzije (š x v):
15 x 20 cm

POT (prenovljena izdaja)

32,99 

Želim si je besedilo, ki ga je priljubljeni Jorge Bucay napisal konec osemdesetih in ga poslal kakim desetim publikacijam, za katere je pisal članke o psihologiji vsakdanjega življenja. Kratko besedilce se je hitro razširilo in bilo prevedeno v skoraj trideset jezikov. Zdaj je prenovljena in ilustrirana različica na voljo tudi v slovenščini v prikupni darilni knjigi.

Dimenzije (š x v):
16 x 16 cm

Želim si

16,99 

Zgodba o tistem, o čemer se ne govori. Ena najbolj branih in najbolje prodajanih domačih publicističnih knjig zadnjih let na Hrvaškem. Ponatisnjena kar štirikrat!

Dimenzije (š x v):
14 x 20 cm

Vas j**e ego?

19,95 

Umirjenost je koristna v vsakem življenjskem obdobju, še posebej pa pri staranju. Knjiga, ki razkriva, kako jo lahko dosežemo v desetih korakih.

Dimenzije (š x v):
11 x 16 cm

Umirjenost

9,90 

TAKO MLADI, KOT SE POČUTITE temelji na najnovejših študijah in pogovorih z vodilnimi zdravniki in specialisti ter predstavlja telesne, duševne in čustvene vidike zrelih let in kaže, kaj lahko pričakujete, ko leta minevajo – pa tudi kaj lahko sami naredite glede tega.

Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

Tako mladi, kot se počutite

39,90