Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Nezvestoba Veronika seles

Nezvestoba

Nezvestoba: kako jo razumeti, se soočiti z njo in premagati njene posledice.

Didakta dostava
RazprodanoZaloga je pošla

29,90 

Ni na zalogi

Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
15.8 x 21.8 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Priročnik Nezvestoba je prvo delo v Sloveniji, ki celostno obravnava pojav nezvestobe in tudi teme, ki so neposredno povezane z njo, na primer ljubosumje in laganje.

Avtorica v globino razišče, kaj nezvestoba sploh je, zakaj do nje pride, kako se lahko z njo spoprimemo in tudi, kako lahko na učinkovit način preprečimo, da bi ogrozila našo partnersko zvezo. Podrobno se ukvarja tudi s tako imenovano novo vrsto nezvestobe, ki se pojavlja na delovnih mestih in na spletu. Razloži različne tipe nezvestobe, okoliščine, v katerih se določen tip pojavi, in kar je najpomembnejše, kako se s posameznim tipom nezvestobe spopasti in se ozdraviti posledic. Vsem trem prizadetim stranem ljubezenskega trikotnika je posvečena posebna pozornost, torej tako varajočemu partnerju, prevaranemu partnerju in tudi tretji osebi, ki se je znašla med njima. V knjigi vsak, ki se prepozna v kateri izmed teh vlog, lahko najde prepričljive nasvete in načine, kako poiskati izhod iz nastale situacije in nadaljevati normalno življenje z novim zaupanjem v partnerstvo – bodisi obnovljeno staro ali pa utemeljeno novo.

Knjigo lahko berete od začetka do konca in se v celoti seznanite s procesom nastajanja, razcveta in posledicami nezvestobe, poglavja pa so strukturirana tako, da lahko tudi takoj poiščete teme, ki vas najbolj zanimajo. Uporabljate jo lahko skupaj s partnerjem, lahko pa tudi sami, saj so posamezna poglavja posvečena tako individualnemu zdravljenju posledic nezvestobe kot tudi načinom, kako partnerja po aferi spet lahko najdeta skupno pot in svojo vezo celo poglobita.

Priročnik Nezvestoba je neprecenljivega pomena, ker obravnava pojav, ki je v današnji družbi hkrati odobravan in zavračan, je javni tabu, ki je iz leta v leto v porastu. S pomočjo tega priročnika bomo nezvestobo bolje razumeli, se jo naučili umestiti v širši družbeni kontekst in se predvsem z njo spopasti v zasebnem življenju.

Mag. Veronika Seles je psihoterapevtka in magistrica znanosti iz področja družinske in zakonske terapije in specializantka iz Objekt relacijske teorije in prakse na Mednarodnem Psihoterapevtskem Inštitutu (International Psychotherapy Institut) v Washingtonu D. C., ZDA. Trenutno na Univerzi v Ljubljani zaključuje tako doktorski študij iz družinske in zakonske terapije kot tudi doktorski študij na North Central University v Arizoni, ZDA, prav tako iz družinske in zakonske teorije in prakse. Je tudi polnopravna članica združenja terapevtov na Mednarodnem Psihoterapevtskem Inštitutu v Washingtonu D. C., ZDA. Veronika Seles je poročena, mati dveh otrok in živi v Celju, kjer tudi deluje njen Psihoterapevtski Inštitut – PTI, katerega je ustanovila leta 2006 in v katerem tudi sama dela kot psihoterapevtka.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nezvestoba”

Želim si je besedilo, ki ga je priljubljeni Jorge Bucay napisal konec osemdesetih in ga poslal kakim desetim publikacijam, za katere je pisal članke o psihologiji vsakdanjega življenja. Kratko besedilce se je hitro razširilo in bilo prevedeno v skoraj trideset jezikov. Zdaj je prenovljena in ilustrirana različica na voljo tudi v slovenščini v prikupni darilni knjigi.

Dimenzije (š x v):
16 x 16 cm

Želim si

16,99 

Zgodba o tistem, o čemer se ne govori. Ena najbolj branih in najbolje prodajanih domačih publicističnih knjig zadnjih let na Hrvaškem. Ponatisnjena kar štirikrat!

Dimenzije (š x v):
14 x 20 cm

Vas j**e ego?

19,95 

Umirjenost je koristna v vsakem življenjskem obdobju, še posebej pa pri staranju. Knjiga, ki razkriva, kako jo lahko dosežemo v desetih korakih.

Dimenzije (š x v):
11 x 16 cm

Umirjenost

9,90 

TAKO MLADI, KOT SE POČUTITE temelji na najnovejših študijah in pogovorih z vodilnimi zdravniki in specialisti ter predstavlja telesne, duševne in čustvene vidike zrelih let in kaže, kaj lahko pričakujete, ko leta minevajo – pa tudi kaj lahko sami naredite glede tega.

Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

Tako mladi, kot se počutite

39,90 

Toplo sonce, vir življenja! Stisk roke in dolga noč je pozabljena. Kako ne bi bila, ko pa Jalovčeva piramida žari, Ponce se kolpljejo v ščemeči svetlobi, pod nama se svetlika dolga kača Soče sredi zelenega bogastva gozdov, na vse strani se dvigajo stene, pokrite z novim snegom. Kako lep je svet, če si se moral za doživetje lepote pošteno potruditi.

Dimenzije (š x v):
15 x 20 cm

Pot - najlepše misli

16,95 

Pri naročilu nad 30 EUR boste prejeli darilo – igro po izbiri!