Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
pot najlepše misli

Pot – najlepše misli

Toplo sonce, vir življenja! Stisk roke in dolga noč je pozabljena. Kako ne bi bila, ko pa Jalovčeva piramida žari, Ponce se kolpljejo v ščemeči svetlobi, pod nama se svetlika dolga kača Soče sredi zelenega bogastva gozdov, na vse strani se dvigajo stene, pokrite z novim snegom. Kako lep je svet, če si se moral za doživetje lepote pošteno potruditi.

Didakta dostava
RazprodanoZaloga je pošla

16,95 

Ni na zalogi

Število strani:
Vezava:
Dimenzije (š x v):
15 x 20 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Kamor seže oko, povsod same gore. Drzne skalne ostrice, ledeniki, mogočna ledena pobočja najvišjih vrhov sveta. Stokanje ledu pod menoj, snežni viharji, mrzle polarne noči, umirajoče šumenje ledeniškega potoka, ki ga mraz počasi kuje v led, veter, ki te skuša odtrgati in pahniti v globino, izmučeni obrazi in žareče oči prijateljev, zaledenele brade, omrzli prsti, prasketanje ognjev, tiho mrmranje pesmi, drobne skalne razčlembe, ki kažejo pot, občutek breztežnosti, ceste, poti, letališča, otroci, dom, delo, noči brez spanja, blato do kolen, dež, pijavke, strah, pogum, trdi treningi dan za dnem, veseljačenje, nora dirka, počasno, tiho stopanje samotnega popotnika, uspehi, veselje, žalost, razočaranje, smrt, garanje brez počitka, poležavanje, topel dom, ljubezen, nevarnost, avanture… Vse to je moje življenje. Pot, ki ne pelje nikamor drugam kakor na naslednjo pot in ta zopet na naslednje razpotje. Brez konca. Svoboda v najpopolnejšem pomenu besede.

Nejc Zaplotnik

pot%20 %20najlep%C5%A1e%20misli

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pot – najlepše misli”

Želim si je besedilo, ki ga je priljubljeni Jorge Bucay napisal konec osemdesetih in ga poslal kakim desetim publikacijam, za katere je pisal članke o psihologiji vsakdanjega življenja. Kratko besedilce se je hitro razširilo in bilo prevedeno v skoraj trideset jezikov. Zdaj je prenovljena in ilustrirana različica na voljo tudi v slovenščini v prikupni darilni knjigi.

Dimenzije (š x v):
16 x 16 cm

Želim si

16,99 

Zgodba o tistem, o čemer se ne govori. Ena najbolj branih in najbolje prodajanih domačih publicističnih knjig zadnjih let na Hrvaškem. Ponatisnjena kar štirikrat!

Dimenzije (š x v):
14 x 20 cm

Vas j**e ego?

19,95 

Umirjenost je koristna v vsakem življenjskem obdobju, še posebej pa pri staranju. Knjiga, ki razkriva, kako jo lahko dosežemo v desetih korakih.

Dimenzije (š x v):
11 x 16 cm

Umirjenost

9,90 

TAKO MLADI, KOT SE POČUTITE temelji na najnovejših študijah in pogovorih z vodilnimi zdravniki in specialisti ter predstavlja telesne, duševne in čustvene vidike zrelih let in kaže, kaj lahko pričakujete, ko leta minevajo – pa tudi kaj lahko sami naredite glede tega.

Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

Tako mladi, kot se počutite

39,90 

V knjigi Naslednji korak: Pot do boljšega življenja te skozi lastno izkušnjo vodim k spremembi, ki jo vsi nujno potrebujemo. Pri tridesetih letih moje življenje niti približno ni potekalo tako, kot sem si predstavljal pri dvajsetih. Kljub poslovnim uspehom sem živel v nenehnem stresu in občutku, da nisem srečen in da hočem od življenja nekaj več.

Dimenzije (š x v):
14 x 20 cm

Naslednji korak

24,90