Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Narejeno z ljubeznijo Ustvarjanje daril

Narejeno z ljubeznijo

Knjiga za vse, ki se radi prepustijo vsakovrstni ustvarjalnosti in uživajo v tem, da osrečujejo svoje bližnje z duhovitimi osebnimi darilci.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

22,95 

99 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Dimenzije (š x v):
21.7 x 28 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Mlada slovenska oblikovalka Kaja Milanič je svoje znanje, zamisli in ustvarjalnost prelila v prisrčno knjigo daril,
ki jih lahko z malo truda in veliko veselja izdelamo sami.
To so lepi predmeti za različne priložnosti – rojstni dan, poroko, rojstvo, vselitev, diplomo, obletnico, valentinovo, božič …

V vsakem poglavju so po trije izdelki,
njihovo nastajanje je opisano korak za korakom, pri ustvarjanju pa imajo prednost preprosti materiali in pripomočki, ki jih je mogoče dobiti pri nas, in to za majhen denar.

Knjiga bo navdušila vse, ki se radi prepustijo vsakovrstni ustvarjalnosti in uživajo v tem, da osrečujejo svoje bližnje z duhovitimi osebnimi darilci.

Od začetka svojega ustvarjanja sem porabila že kar lepo število tubic lepila. Marsikaj od tega je našlo svoje mesto tudi v mojem ustvarjalnem blogu deklica.si, ki me spremlja od začetka študija. Takrat se je namreč po uporniškem obodbju v srednji šoli v meni znova prebudila ustvarjalna zvedavost iz otroških dni. Le kakšen mesec pred izidom te knjige sem spletno stran po štirih letih prenovila, odstranila šaro in sklenila, da bom vsak mesec ustvarjala z izbrano tematiko. Pridite pokukat, kaj deklica.si pripravlja ta trenutek. Poljub.

Kaja Milanič

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Narejeno z ljubeznijo”

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju: načini obravnave za strokovnjake in starše. Namen knjige je pomagati učiteljem, terapevtom in staršem, ki so vključeni v obravnavo otrok z avtizmom. Gre za obsežno in temeljno delo na področju obravnave otrok z avtizmom, ki opisuje kako se otroci z različnimi oblikami avtizma učijo in kako jih te treba poučevati, da bi se laže samostojno učili.

NOVO

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju

49,99 

Dragi starši, preden se vam zmeša, vzemite v roke to knjigo. Avtorici največjega nemškega bloga za starše vas bosta naučili, kako v enem koraku umirite sebe in otroka. Osebne zgodbe in konkretni nasveti za težke primere so pravi balzam za dušo razdraženih staršev. (izid februar 2023). Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

NOVO
Dimenzije (š x v):
15 x 23 cm

Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

29,99 

ZAČIMBE IN DIŠAVNICE. V knjigi je raznolikost Slovenije opisana skozi zgodbe zelišč, ki jih lahko uporabljamo kot začimbe in dišavnice pri pripravi vsakdanjih ter prazničnih jedi, različnih gospodinjskih opravilih in kot domača zdravila. V njej boste našli izbor jedi, ki predstavljajo slovensko kulinariko. Jedi kmečkega vsakdana in praznikov. Najboljše je blizu.

NOVO

Začimbe in dišavnice

24,99 

Želim si je besedilo, ki ga je priljubljeni Jorge Bucay napisal konec osemdesetih in ga poslal kakim desetim publikacijam, za katere je pisal članke o psihologiji vsakdanjega življenja. Kratko besedilce se je hitro razširilo in bilo prevedeno v skoraj trideset jezikov. Zdaj je prenovljena in ilustrirana različica na voljo tudi v slovenščini v prikupni darilni knjigi.

Dimenzije (š x v):
16 x 16 cm

Želim si

16,99 

V tej knjižici so izčrpna navodila za izbiro in gojenje različnih zelišč.

Dimenzije (š x v):
21 x 26 cm

Zeliščni vrt

9,00