Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Vprašaj mamo Ruth carpenter

Vprašaj mamo

Zabavna in šaljiva zbirka materinskih nasvetov o najpomembnejših stvareh v življenju.

Didakta dostava
RazprodanoZaloga je pošla

9,99 

Ni na zalogi

Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
13.2 x 18 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

50 stvari, ki bi se jih morali naučiti od mame pa se jih verjetno niste. Vodič Vprašaj mamo, vam brez ovinkarjenja pove, kako se lotiti stvari, ki jih vaša mama naredi z levo roko. Ko tavate v temi, vas najlaže razsvetli vaša draga mama. Ker ve veliko o življenju, na primer, kako kupiti nedrček ali kaj moški res hočejo. Ko pa je ni (bodimo poštene, to ni prav pogosto), poglejte v ta priročnik. Naj vam bo kot neke vrste “knjižna mama”.

Med drugim lahko preberete, kako: dobro shajati s svojim šefom, v prvem hipu narediti dober vtis, speči torto, doseči ravnovesje med delom prostim časom, zapeljati moškega, obvladati samoobrambo.

Preberite tudi drugo knjigo iz zbirke: Vprašaj očeta.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Vprašaj mamo”

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju: načini obravnave za strokovnjake in starše. Namen knjige je pomagati učiteljem, terapevtom in staršem, ki so vključeni v obravnavo otrok z avtizmom. Gre za obsežno in temeljno delo na področju obravnave otrok z avtizmom, ki opisuje kako se otroci z različnimi oblikami avtizma učijo in kako jih te treba poučevati, da bi se laže samostojno učili.

NOVO

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju

49,99 

Dragi starši, preden se vam zmeša, vzemite v roke to knjigo. Avtorici največjega nemškega bloga za starše vas bosta naučili, kako v enem koraku umirite sebe in otroka. Osebne zgodbe in konkretni nasveti za težke primere so pravi balzam za dušo razdraženih staršev. (izid februar 2023). Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

NOVO
Dimenzije (š x v):
15 x 23 cm

Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

29,99 

ZAČIMBE IN DIŠAVNICE. V knjigi je raznolikost Slovenije opisana skozi zgodbe zelišč, ki jih lahko uporabljamo kot začimbe in dišavnice pri pripravi vsakdanjih ter prazničnih jedi, različnih gospodinjskih opravilih in kot domača zdravila. V njej boste našli izbor jedi, ki predstavljajo slovensko kulinariko. Jedi kmečkega vsakdana in praznikov. Najboljše je blizu.

NOVO

Začimbe in dišavnice

24,99 

V tej knjižici so izčrpna navodila za izbiro in gojenje različnih zelišč.

Dimenzije (š x v):
21 x 26 cm

Zeliščni vrt

9,00 

30 največjih zanimivosti o Zemlji za mlade raziskovalce, pojasnjenih v pol minute. Podatki v tej knjigi so podani v živahnih in jedrnatih predstavitvah, dodane kratke naloge pa bralce izzivajo, da preverijo dejstva in izvejo še več.

Dimenzije (š x v):
1.8 x 2.3 cm

Zemlja v 30 sekundah

16,90