Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Dojenje knjiga o dojenju

Dojenje

Spodbudna knjiga za mamice, ki se pripravljajo na prihod novorojenčka in želijo dojiti, pa ne vedo prav, kje in kako bi začele. Odločitev za dojenje je pomemben korak na poti starševstva in verjetno veliko bolj daljnosežna odločitev, kot sprva mislimo.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

16,90 

98 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
14 x 21 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Ko je dojenček med nami, nam velikokrat zmanjka poguma, podpore in vztrajnosti, zato je knjiga z duhovno podporo dojenju dobrodošel pripomoček, ki naj bo v obdob­ju dojenja vsaki mamici na dosegu roke za navdihujoče branje. Navedki na straneh te knjige kažejo, da dojenje ni le najboljša hrana in zaščita za dojenčka, ampak tudi dejanje, ki krepi družino, Cerkev in družbo.

Neverjetno se mi zdi stvarstvo: da mleko preprosto je, da otrok od  tega živi, da je v njem vse, kar potrebuje za zdravo rast in razvoj, ob tem se pa se nežno crklja in razvaja tudi mene. Hvaležna za izkušnjo dojenja vsem mamicam priporočam, da je vreden trud in pogovor in poskušanje na ta ali on način, samo da se dojenje vzpostavi.
Alenka

Prve dni po porodu so se med dojenjem v meni zbujali spomini iz  otroštva, ki sem jih skrila nekam globoko vase. Podvomila sem v svoje sposobnosti “biti mama”. Z vsakim podojem (v tistih nebeških 22 mesecih dojenja) in z vsakim obhajilom sem počasi zrasla v samozavestno mamo. Nikoli ne bom pozabila dojenja na cerkvenem pragu ob zahajajočem soncu in vonja po morju v zraku. Zares, dojenje ima priokus nebes.
Marjetka

Ko sem se bojevala za dojenje svoje prvorojenke, sem se zavedla, da  se ne bojujem le proti steklenici, ampak da iščem svoj prvi stik s hčerko. Zbudilo se mi je hrepenenje, da bi bila mama v največji možni meri. Dajati se vsa za svojega otroka, posvetiti se mu vsa. Z dojenjem sem dobila mnogo več, kot sem si mogla želeti. Postala sem deležna otrokove nežnosti, miline, nebeškosti.
Kristina

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dojenje”

O duševnem zdravju otrok je treba pisati, govoriti, brati in si ga prizadevati ohranjati, ker je duševno zdravje današnjih otrok ključni temelj duševnega in siceršnjega zdravja otrok jutrišnje skupnosti (dr. Kristijan Musek – Lešnik).

NOVO
Dimenzije (š x v):
16.5 x 23.5 cm

Pomoč otrokom in mladostnikom v duševnih stiskah

49,99 

Knjiga Nejca Zaplotnika POT že desetletja povsem upravičeno navdihuje bralce in bralke različnih starosti in interesov. Knjiga presega svoj žanr, na njenih straneh pa spoznamo, kaj pomeni resnično živeti to, v kar verjameš. Njegove pronicljive misli o življenju bodo tako lahko navduševale nove generacije. Prenovljena izdaja ob 40. obletnici smrti.

NOVO
Dimenzije (š x v):
15 x 20 cm

POT (prenovljena izdaja)

32,99 

Enostavna kuharska knjiga za otroke z raznovrstnimi recepti, ki sta jo pripravila avtor priljubljenih slikanic iz zbirke Drobižki Antoon Krings ter lastnik znamenite pariške restavracije Alain Passard. Knjigo mladim slovenskim bralcem priporoča Bine Volčič. Kuhajmo z Drobižki 

3 za 2

Kuhajmo z Drobižki

4,99 

ADHD v življenju in šoli. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD. Skrita moč ADHD

NOVO

39,99 

100 novih receptov, opremljenih z več kot 580 fotografijami!  OKUSNO³ je nadaljevanje kuharskih uspešnic Okusno in Okusno² ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. OKUSNO RADOŠ SKRT

3 za 2
Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

OKUSNO³

24,99