Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Endoskopske operacije v ginekologiji/Endoscopic Surgery in Gynaecology + 5 DVD-jev/5 DVD set Ginekologija Martina Ribič

Endoskopske operacije v ginekologiji/Endoscopic Surgery in Gynaecology + 5 DVD-jev/5 DVD set

Priročnik, ki predstavlja trenutno uveljavljene kirurške postopke za abdomnialno kirurgijo, endometriozo, miome, uroginekologijo, histerektomijo in ginekološko onkologijo./The book is well written and illustrated review and manual of the surgical options currently available for adnexal surgery, endometriosis, myomas, urogynaecology, hysterectomies and gynae-oncology.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

249,90 

93 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
18.6 x 26.2 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Iz spremne besede:

Knjiga je dobro napisan in bogato ilustriran priročnik, ki predstavlja trenutne uveljavljene kirurške postopke za abdomnialno kirurgijo, endometriozo, miome, uroginekologijo, histerektomijo in ginekološko onkologijo.

Kot novost je dr. Ribič – Pucljeva uvedla laparoskopijo v kirurgijo za mladostnice. Sledila je najinim skupnim učiteljem, med katerimi je tudi moj mentor Kurt Semm iz Kiela, ki je leta 1981 prvi na svetu naredil endondoskopsko apendektomijo. Tudi slednjo je vključila v knjigo in sicer kot operacijo, ki jo včasih naredijo tudi ginekologi. Ker so večino poglavij napisali slovenski avtorji, je jasno, kako aktivno je endoskopska kirurgija posegla v kirurško prakso današnje Slovenije.

Poglavja, ki so jih napisali J. Keckstein, J. Dequesne in P. von Theobald so le biseri v zlati kroni avtorjev tega priročnika iz ginekološke endoskopije v Sloveniji.

Na knjigo Enoskopske operacije v ginekologiji moramo gledati kot na evropski vrh v operativni ginekologiji in jo sprejeti z veliko mero naklonjenosti.

Prof. dr. Liselotte Mettler, zaslužna profesorica Oddelek za ginekologijo in porodništvo Univerze Christian-Alberts Univerzitetna bolnišnica Schleswig-Holstein, Campus Kiel, Kiel, Nemčija

Priloženih je 5 DVD-jev s prikazom najpomembnejših operacij, ki so opisane v knjigi.

PRINTABLE ORDER FORM

From Introduction:

The book is a well written and illustrated review and manual of the surgical options currently available for adnexal surgery, endometriosis, myomas, urogynaecology, hysterectomies and gynae-oncology.

As new features, Martina includes laparoscopy in adolescent surgery. She follows our mutual teachers such as my mentor Kurt Semm of Kiel, who in 1981 performed the first endoscopic appendectomy, also including appendectomy as an operation to be sometimes performed by gynaecologists. As the majority of chapters are written by Slovenian surgeons, it is evident how actively endoscopic surgery has entered the surgical practise of Slovenia today.

The chapters of J. Keckstein, J. Dequesne and P. von Theobald add extra lustre to the golden crown of the authors of this first gynae-endoscopic manual of Slovenia.

Prof. Ribič, as editor and author, illustrates her ability to challenge herself and others to continue advancing goals wherever it is possible, while critically evaluating progress and saving the best of existing proven knowledge.

This book should be seen as an EUROPEAN highlight in operative gynaecology and should be accorded a priority ranking.

Liselotte Mettler MD PhD, Professor Emertius, Kiel School of Gynaecological Endoscopy Professor Emeritus, Department of Obstetrics and Gynaecology Christian-Albrechts University University Hospitals Schleswig-Holstein, Campus Kiel, Germany

The book includes 5 DVDs with most important operations.

PRINTABLE ORDER FORM

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Endoskopske operacije v ginekologiji/Endoscopic Surgery in Gynaecology + 5 DVD-jev/5 DVD set”

O duševnem zdravju otrok je treba pisati, govoriti, brati in si ga prizadevati ohranjati, ker je duševno zdravje današnjih otrok ključni temelj duševnega in siceršnjega zdravja otrok jutrišnje skupnosti (dr. Kristijan Musek – Lešnik).

NOVO
Dimenzije (š x v):
16.5 x 23.5 cm

Pomoč otrokom in mladostnikom v duševnih stiskah

49,99 

ADHD v življenju in šoli. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD. Skrita moč ADHD

NOVO

39,99 

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju: načini obravnave za strokovnjake in starše. Namen knjige je pomagati učiteljem, terapevtom in staršem, ki so vključeni v obravnavo otrok z avtizmom. Gre za obsežno in temeljno delo na področju obravnave otrok z avtizmom, ki opisuje kako se otroci z različnimi oblikami avtizma učijo in kako jih te treba poučevati, da bi se laže samostojno učili.

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju

49,99 

Priročnik Vsak dan znova na sistematičen način prikaže vse, kar ste si želeli in bi morali vedeti o demenci, življenju z demenco in njeni preventivi.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
16.5 x 23.5 cm

Vsak dan znova: knjiga o demenci

24,99 

Avtor na zgoščen, vendar pregleden način seznani bralca z osnovami splošne patologije in izbranimi poglavji patologije dihal, obtočil, sklepov, kosti in maternice.

Dimenzije (š x v):
16.5 x 23.5 cm

Osnove patologije

29,90