Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Pojmovanje inteligentnosti

Spoznanja o intiligentnosti.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

14,99 

1 na zalogi

Število strani:
Vezava:
Založba:

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Edino kar je v vesolju stalno je sprememba. Spremembe same po sebi niso niti dobre niti slabe, zgolj so. Za posamezno živo bitje pa so nekatere spremembe v okolju lahko zelo pomembne, celo usodne. Vsaka sprememba je lahko informacija, če smo jo le sposobni zaznati in obdelati. Informacije živim bitjem omogočajo preživeti, so celo najmočnejše orožje v boju za obstanek. In sposobnost obdelovanja informacij je intiligentnost. O njej govori ta knjiga. Količina informacij, ki jih bodo ljudje v informacijski dobi, ki je pred nami, morali obdelovati, ekponencialno narašča. Zato bo prihodnost velik iziv človekovi intiligentnosti, prav tako pa tudi metodam uspešnega obvladovanja nakopičenega znanja človeštva. Obstaja verjenost, da se bodo v prihodnosti na Zemlji pojavila bitja, inteligentnejša od človeka. Kakšne bodo njihove nove sposobnosti, danes še ne vemo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pojmovanje inteligentnosti”

Nagrajeni finski kriminalni roman. Že prvi stavki pritegnejo k branju, da ga kar ne moremo odložiti. Spretno zapisano zgodbo lahko uvrstimo med najboljše, kar ponujajo skandinavske kriminalke.

Zabojnik

14,99 

Poetično bralno popotovanje, ki odpira prostor za pogovor z otroki o vojni in migracijah.

Vrtiljak

22,99 

Slovenska pedagoška revija.

Revija Didakta 219

11,99 

Novakov roman “Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo” je presunljivo in aktualno branje za mladino in odrasle. Skozi prvoosebno izpoved mladega Haruna plast za plastjo odstira univerzalno pripoved o upanju in trpljenju begunskih družin po svetu. Roman izpoveduje zgodbo družine Hallaj, ki je zaradi vojne in želje po varnejšem ter človeka vrednem življenju prisiljena zapustiti svoj edini dom, ki ga je kdaj koli poznala, in se podati v neznano.

3 za 2

Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo

14,99 

Knjiga o odnosih, samospoštovanju otrok, družinskem in šolskem okolju.

Zrcalo odraščanja

27,90 

30 najpomembnejših teorij za mlade genije, pojasnjenih v pol minute.

Znanost v 30 sekundah

16,90