Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Pojmovanje inteligentnosti Vid Pogačnik Inteligenca

Pojmovanje inteligentnosti

Spoznanja o intiligentnosti.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

14,99 

1 na zalogi

Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
17 x 24.0 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Pojmovanje inteligentnosti:

Edino kar je v vesolju stalno je sprememba. Spremembe same po sebi niso niti dobre niti slabe, zgolj so. Za posamezno živo bitje pa so nekatere spremembe v okolju lahko zelo pomembne, celo usodne. Vsaka sprememba je lahko informacija, če smo jo le sposobni zaznati in obdelati. Informacije živim bitjem omogočajo preživeti, so celo najmočnejše orožje v boju za obstanek. In sposobnost obdelovanja informacij je intiligentnost.

O njej govori ta knjiga. Količina informacij, ki jih bodo ljudje v informacijski dobi, ki je pred nami, morali obdelovati, ekponencialno narašča. Zato bo prihodnost velik iziv človekovi intiligentnosti, prav tako pa tudi metodam uspešnega obvladovanja nakopičenega znanja človeštva. Obstaja verjenost, da se bodo v prihodnosti na Zemlji pojavila bitja, inteligentnejša od človeka. Kakšne bodo njihove nove sposobnosti, danes še ne vemo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pojmovanje inteligentnosti”

ADHD v življenju in šoli. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD. Skrita moč ADHD

NOVO

39,99 

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju: načini obravnave za strokovnjake in starše. Namen knjige je pomagati učiteljem, terapevtom in staršem, ki so vključeni v obravnavo otrok z avtizmom. Gre za obsežno in temeljno delo na področju obravnave otrok z avtizmom, ki opisuje kako se otroci z različnimi oblikami avtizma učijo in kako jih te treba poučevati, da bi se laže samostojno učili.

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju

49,99 

Priročnik Vsak dan znova na sistematičen način prikaže vse, kar ste si želeli in bi morali vedeti o demenci, življenju z demenco in njeni preventivi.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
16.5 x 23.5 cm

Vsak dan znova: knjiga o demenci

14,99 

Avtor na zgoščen, vendar pregleden način seznani bralca z osnovami splošne patologije in izbranimi poglavji patologije dihal, obtočil, sklepov, kosti in maternice.

Dimenzije (š x v):
16.5 x 23.5 cm

Osnove patologije

29,90 

Oploditev z biomedicinsko pomočjo: Teoretični in slikovni prikaz nastanka gamet, zgradbe gamet in tehnik oploditve z biomedicinsko pomočjo.

Dimenzije (š x v):
24.6 x 30.8 cm

Od nastanka gamet do rojstva

74,90