Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Fotografski priročnik

V Fotografskem priročniku Arneja Hodaliča boste izvedeli za vrsto drobnih trikov, ki jih uporabljajo profesionalci, nehote pa izostrili tudi kritični pogled in estetsko-tehnične vrednote ter merila kaj fotografijo sploh naredi dobro.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

25,00 

81 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
22.5 x 28 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Zmotno je prepričanje, da je za dobro fotografijo potreben dober fotoaparat. Dobra fotografija nastane v naši glavi, fotoaparat pa je samo podaljšek naših razmišljanj, znanja in izkušenj. Zato je učenje najboljša pot do dobrih fotografij. Priročnik združuje znanje in izkušnje. Podaja osnove in tehnične razlage in preko primerov pojasnjuje, kako je kakšna od izbranih fotografij nastala. Nekatere spremljajo tudi zgodbe iz ozadja.

arne%20hodali%C4%8D fotopriro%C4%8Dnik%20not

Fotografira se z glavo in ne s fotoaparatom. A. H.

arne%20hodali%C4%8D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arne Hodalič je priznani fotoreporter, že 15 let urednik fotografije pri reviji National Geographic Slovenija in predavatelj na treh slovenskih univerzah (FDV Fakulteta za družbene vede, na VIST – Fakulteta za fotografijo in na UNG Univerza Nova Gorica).

Udeležil se je številnih fotografskih ekspedicij po svetu, kjer je sodeloval kot fotograf in aktivni udeleženec (Nova Gvineja, Sudan, Kitajska, Oman, Etiopija, jadranje po otočjih jugovzhodne Azije …). Pripravil je tudi nekaj odmevnih fotografskih razstav doma in po svetu. Njegove fotografije so objavili že v večini Slovenskih in svetovnih medijih. Leta 2008 je prejel priznanje za pomembna umetniška dela s področja fotografije. Je avtor več foto knjig in priročnikov in soavtor scenarijev za dokumentarne filme.

Prelistaj knjigo:

Celozaslonski pogled >>

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fotografski priročnik”

Poglobljena in napeta biografija enega najbolj cenjenih, kompleksnih in nedostopnih alpinistov na svetu.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
16 x 23 cm

Umetnost svobode

24,99 

Biblija italijanske kuhinje. Naj tradicionalne italijanske jedi končno zadišijo tudi v vašem domu. Kuharska knjiga Srebrna žlica je darilo prihodnjim generacijam, zajeto v razkošno ilustrirano zbirko tradicionalnih receptov italijanskih pokrajin.

Dimenzije (š x v):
21 x 27.5 cm

Srebrna žlica

49,99 

Dvojezična darilna monografija o podvodnih arheoloških najdiščih in najpomembnejših najdbah na območju Slovenije. Knjiga je delo urednikov dr. Andreja Gasparija in mag. Mirana Eriča. Pri zborniku je sodelovalo kar 33 domačih in tujih avtorjev (vključno z gradivom svetovno znanih fotografov kot so Arne Hodalič, Rok Kovačič …).

69,99 

Biografija dr. Petra Čeferina izpod peresa Tadeja Goloba. V biografiji lahko sledimo njegovemu življenju, od srečnega otroštva v Ljubljani preko divjih študentskih let, nerodnih odvetniških začetkov, ustvarjanja družine do njegove uveljavitve v slovenskem odvetniškem prostoru. NESPODOBNI ODVETNIK

3 za 2
Dimenzije (š x v):
17 x 24 cm

Nespodobni odvetnik

35,00