slo | eng

Pozdravljeni! Člani knjižnega kluba kupujejo ceneje. Prijavite se!
Prva stran > UČENJE > Arhiv

Natisni to stran  Pošlji prijatelju

Arhiv

VZGOJNO ZAHTEVNEJŠI OTROCI -
KAKO USPEŠNO SODELOVATI Z NJIMI?

Sobota, 9. november 2019
Dvorana SMELT, Dunajska 160, Ljubljana


PROGRAM SEMINARJA

8.30
registracija

8.45
Izidor Gašperlin

ODNOS UČITELJEV DO UČENCEV IN STARŠEV

10.15
odmor

10.45
dr. Sebastjan Kristovič
VZGOJNA DOSLEDNOST IN POSTAVLJANJE MEJA

12.00
odmor za kosilo

13.15
Meta Trček
"VEDENJC" ALI KRIK NA POMOČ?

14.30
odmor

14.45
Anastazija Babič

VZGOJNO ZAHTEVNEJŠI OTROCI - KAKO SODELOVATI Z NJIMI?

16.30
Zaključek

PREDAVATELJI

Izidor Gašperlin

undefined

Izidor Gašperlin je partnerski in družinski terapevt. V svoji karieri je bil tudi učitelj, inovator, dolga leta direktor in uspešen fotograf. Več let je svetoval v Partnerski in družinski posvetovalnici na portalu Med.Over.Net in časopisu Nedelo. Ob dolgoletnem terapevtskem delu se vedno bolj posveča tudi delavnicam in predavanjem za splošno javnost, šole in podjetja. Osrednja tema njegovih predavanj je ozaveščanje o izjemnem pomenu čustev za odnose. Je avtor knjige "Čutim, torej sem!", v kateri na izviren in iskriv način preko čustev povezuje osebno rast, duhovnost in psihologijo.

"Z leti in izkušnjami postane vedno bolj jasno, da je temelj vseh odnosov skrit v odnosu do sebe. Če želite spremembo svojih odnosov, potem morate vedno najprej kaj spremeniti pri sebi."
Izidor Gašperlin

dr. Sebastjan Kristovič

Izr. prof. dr. Sebastjan Kristovič je doktoriral s področja logoterapije (Eksistencialna kriza in kriza smisla z vidika logoterapije). Je direktor Mednarodnega inštituta za psihoterapijo in uporabno psihologijo, v okviru katerega deluje tudi Svetovalno-terapevtski center za družine, pare in posameznike. Je profesor na fakulteti Alma Mater Europaea – ECM, kjer je tudi prorektor za študijski proces. Že več let po vsej Sloveniji predava za različne ciljne skupine iz področja vzgoje – za profesorje, učitelje, vzgojitelje, starše – in vodi predavanja in seminarje s področja duševnega zdravja, odnosov in transparentne komunikacije za različne delovne kolektive; deluje tudi na področju psihosocialnega svetovanja posameznikom in družinam. Že vrsto let izvaja ustvarjalno-doživljajske tabore za otroke in mladostnike.

Meta Trček

Meta Trček, prof. fizike in tehnike, je 17 let poučevala fiziko in tehniko na OŠ Ivana Cankarja na Vrhniki in nato je bila tri leta pomočnica ravnateljice. Avgusta 2013 je bila imenovana za ravnateljico OŠ Brezovica pri Ljubljani. V času svojega službovanja je sodelovala v različnih projektih na področjih ekologije, računalništva, vzgoje. V sodelovanju s Slovensko znanstveno fundacijo je imela več let delavnice na Festivalih znanosti z mednarodno udeležbo. Sodelovanje s Pedagoško fakulteto v Ljubljani je obogatila z izvajanjem prakse študentov in članstvom v komisiji za pripravo nalog za tekmovanja iz fizike. Ker ji je v življenju najbolj pomembno Biti& človek, je aktivno širila mrežo prostovoljstva in se tudi sama kot prostovoljka udeleževala različnih prostovoljskih akcij. Na Vrhniki je bila ustanoviteljica novega rodu tabornikov. Kot ravnateljica se trudi vzpostaviti dobro komunikacijo, dobre odnose in išče rešitve, ki so najboljše za učence in vse vpletene v vzgojno-izbraževalni proces. Verjame, da je to tista osnova, ki omogoča učencem maksimalen razvoj na učnem in osebnostnem področju. Je NLP praktik. V letu 2019 je bila predavateljica na seminarju Razrednik na stičišču različnih vlog.

Anastazija Babič

Anastazija Babič je profesorica pedagogike in sociologije kulture, magistrica pomoči z umetnostjo/umetnostne terapije, z opravljeno visoko dokvalifikacijo iz predšolske vzgoje in poučevanja v prvem razredu, učiteljica razmišljanja po programu CORT 1 in 4, edukantka transakcijske analize- TA, coach, praktik nevrolingvističnega programiranja- NLP, mentorica, svetovalka za uspešno učenje in vzgojo, z veliko praktičnih izkušenj na različnih delovnih mestih v vrtcu in šoli. Je avtorica prihajajoče knjige Tvoj uspeh v šoli. Leta 2016 je raziskovala, kako kreativni pristopi in pomoč z umetnostjo vplivata na: vedenje, socialno interakcijo, čustva, zadovoljevanje psiholoških potreb učencev z vzgojnimi in čustvenimi težavami/motnjami. www.tivya.eu

Kotizacija:

Kotizacija znaša 49 €. Kotizacija je nižja za drugega udeleženca iz iste ustanove ali družine (44 €) oz. ob nakupu kompleta 10 vstopnic (390 €). Zneski so z vključenim DDV. Udeležencu v primeru odjave vrnemo že vplačano kotizacijo, če se odjavi najmanj 5 dni pred dogodkom. Vsak udeleženec prejme bon za 5 EUR za nakup knjig založbe Didakta. Udeležba prinaša točke skladno s Pravilnikom za napredovanje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju v nazive.

Lokacija seminarja:

DVORANA SMELT
Dunajska cesta 160, Ljubljana

 

 VZGOJA ZA ODGOVORNOST

Sobota, 3. februar 2018 (od 8.00 do 16.00)
Dvorana OŠ Starše

 

PROGRAM SEMINARJA

7.45 registracija

8.00 dr. Tina Bregant
Pomen igre za otrokov razvoj

10.15 odmor

10.30 dr. Kristijan Musek-Lešnik
Vzgoja za odgovornost

12.45 odmor za kosilo

13.30 dr. Viljem Ščuka
Razvoj osebnosti otrok in mladostnikov za uspešno učenje in življenje

16.00 zaključek

 

PREDAVATELJI

dr. TINA BREGANT

dr. Tina Bregant je zdravnica, specialistka pediatrije in doktorica nevropediatrije, specializantka FRM in vodja Familylabovih seminarjev. Po opravljenem sekundarijatu se je kot mlada raziskovalka zaposlila na Kliničnem oddelku za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo. Redno se izpopolnjuje v tujini. V obdobju med 2005 in 2006 je delala v Londonu v bolnišnici Hammersmith na Otroškem in Radiološkem (MR) oddelku.

 "Ko ponotranjimo spoznanja razvojne nevrologije, začutimo samospoštovanje in spoštovanje do otrok. Lahko se zavemo, kaj nam je bilo dano in kakšen vpliv imamo. Zavemo se tudi časovnega vpliva in postopnosti razvoja. Morda tudi prvič razumemo enkratnost posameznika in zato sprejmemo sebe in druge takšne kot s(m)o. Učenje sprejmemo kot del življenja - vrojeno veščino in biološko danost neokrnjenih možganov. Učimo se vse življenje za življenje." Tina Bregant 

Familylab

dr. KRISTIJAN MUSEK-LEŠNIK


Kristijan Musek Lešnik, psiholog, se je v zadnjem desetletju uveljavil kot eden najbolj plodnih strokovnjakov na področju vzgoje in izobraževanja. Že skoraj 20 let, kot učitelj, predavatelj, svetovalec, avtor, prevajalec in urednik svoj trud in energijo vlaga v izboljšanje kakovosti vzgoje in izobraževanja in v zagotavljanje kakovostnih pogojev za vse v vzgojnoizobraževalnem procesu, od otrok in učencev do zaposlenih. Dr. Kristijan Musek-Lešnik kot docent za področje Psihologija v managementu predava na Fakulteti za management v Kopru in na Mednarodni fakulteti za
družbene in poslovne študije v Celju.

dr. VILJEM ŠČUKA

 

Viljem Ščuka je zdravnik, ki je svojo strokovno dejavnost usmeril v raziskovanje in razvoj zdravega načina življenja otrok in mladostnikov, se specializiral v šolski medicini, dispanzerski  metodi dela in psihoterapiji. Raziskuje socialne bolezni, ki so posledica neustrezno naravnih družbenih odnosov nasploh in izbranega življenjskega sloga posameznikov. Kritično je naravnan do permisivne (popustljive) vzgoje, ki je podlaga potrošniškega vedenja in do neoliberalnega odnosa politike do zdravstva in šolstva, kar je vzrok za odklone v čustvovanju in vedenju otrok in mladostnikov ter za čedalje pogostejše psihosomatske težave odraslih.

 

Kotizacija znaša 35 €, za vsakega drugega udeleženca iz iste ustanove/družine je kotizacija nižja (30 € z DDV). Paket 10 vstopnic (270 € z DDV). Udeležencu v primeru odjave vrnemo že vplačano kotizacijo, če se odjavi najmanj tri dni pred dogodkom. 

 

Kontaktne informacije:

DIDAKTA
Gradnikova 91a
4240 Radovljica

Tel: (04) 53 20 200
Gsm: 041 308 300
Faks: (04) 53 20 211
zalozba@didakta.si

E-PRIJAVA:

Za udeležbo na seminarju izpolnite prijavnico:

organizacija
 naslov
 pošta
 kontaktna oseba
telefon
 email
 udeleženec 1
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 2
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 3
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 4
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 5
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 6
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 7
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 8
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 9
(ime in priimek, email, telefon)
udeleženec 10
(ime in priimek, email, telefon)
opombe

 

Kontaktne informacije:

DIDAKTA
Gradnikova 91a
4240 Radovljica

Tel: (04) 53 20 200
Gsm: 041 308 300
Faks: (04) 53 20 211
zalozba@didakta.si

 

Pretekli seminarji (arhiv) >>

Uspešnice o vzgoji >>


Razvrsti po: aktualnosti | ceni | ceni | naslovu

Kompetentni otrok + Agresivnost

Jesper Juul

Cena: 44,93 EUR
Akcijska cena:
34,90 EUR

dodaj v voziček »


 

Vodja krdela - vodenje družine z ljubeznijo

Jesper Juul

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »

Delfinja vzgoja

Kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke?

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Konec s slabimi ocenami (Mladostniki)

Britta Weimer, Sabine Hess, Manuela Brademann

Cena: 12,90 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »

Vzgoja v digitalni dobi

Jodi Gold, dr. med., spremna beseda Mojca Gluk

Cena: 29,99 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Samopodoba nadarjenih otrok

dr. Ivan Ferbežer, Suzana Težak, Ivanka Korez

Cena: 17,90 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »

Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Ranko Rajović

Cena: 19,95 EUR

 

Knjiga za očete

Volker Baisch in Bernd Neumann

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Zdravilne zgodbice (2. del) - zadnji izvodi

Mia Bone in Petra Julia Ujawe

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

 

To sem jaz! Kdo si pa ti?

Jesper Juul

Cena: 19,90 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »

Družine z najstniki. Ko vzgoja odpove

Jesper Juul

Cena: 27,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Uvod v teorijo vzgoje

Andrej Pavletič

Cena: 29,99 EUR
Akcijska cena:
3,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Nadarjeni otroci

dr. Ivan Ferbežer, Suzana Težak, Ivanka Korez

Cena: 14,90 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »

Družinske vrednote

Jesper Juul

Cena: 24,90 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Hura, gremo jest!

Jesper Juul

Cena: 19,99 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »


 
 

Več knjig o vzgoji >>

 SE OTROCI ŽE RODIJO RAZVAJENI? 

Sobota, 7. oktober 2017
Festivalna dvorana Ljubljana

Seminarja se je udeležilo več kot 400 udeležencev.

PRIZNANI PREDAVATELJI

  • Marko Juhant in Mateja Teja Bučinel 
  • Dr. Albert in Leonida Mrgole 
  • Dr. Bogdan Polajner 
  • Dr. Zdenka Zalokar Divjak

AKTUALNE TEME

  • PREPREČEVANJE NASILJA
  • VZGOJNA MOČ, MEJE, ODGOVORNOST
  • SODELOVANJE S STARŠI
  • VZGOJA ZA VREDNOTE

PROGRAM KONFERENCE


Predavatelji:

Dr. Albert in Leonida Mrgole, starša štirih odraslih otrok, ki preko 15 let delujeta v psihoterapevtski praksi, bosta na konkretnih zgodbah primerih pokazala, kje obstajajo možnosti za vzgojno moč odraslih. V svoji domači in svetovalni praksi sta spoznala, kakšno moč ima stik staršev z otroki in kaj je skrivnost motiviranega delovanja otrok, tako doma kot na šolskem področju. Čar njunih predavanj so konkretne in uporabne zgodbe iz življenja, ki prinašajo tako staršem kot pedagoškim delavcem uporabna sporočila.

Marko Juhant, specialni pedagog, je poklicni vzgojitelj za otroke z motnjami vedenja, specialist
za obnašanje. Pred leti vzgojitelj v vzgojnem zavodu, pa ravnatelj in vodja izobraževalnih programov za delo na sebi, se danes posveča svoji »življenjski strasti« - vzgoji vzgoje otrok. Že vrsto let se zavestno ukvarja s stvarmi, ki so prav, manj s "popravljanjem" tistega, kar je narobe. Njegovo področje se nanaša na preventivo in ravnanje staršev, vzgojiteljev in ostalih, da bi otroci postali samostojni, uspešni in zdravi odrasli ljudje.

Mateja Teja Bučinel je že 26 let vzgojiteljica predšolskih otrok v italijanskem učnem jeziku, zaposlena je v vrtcu La Coccinella, Lucija.

Dr. Zdenka Zalokar Divjak je doktorica psiholoških znanosti, specialistka logoterapije in magistra medicinskih znanosti. Dela kot redna profesorica na Fakulteti za zdravstvo v Novem mestu. Za sabo ima čez petintrideset let praktičnega dela zlasti s področja psihologije osebnosti, medosebnih odnosov, pomena komunikacije in to v izobraževalnem, svetovalnem in terapevtskem delu. Njeno delo zajema več kot 240 strokovnih člankov, šest samostojnih knjig in več priročnikov. Vodi doživljajske tabore v okviru Društva ljubiteljev narave Krško. Skrbi za vzgojni in doživljajski vidik delovanja društva ter je njegova sedanja predsednica. Logoterapevtska spoznanja prenaša v prakso s ciljem preventivnega in terapevtskega delovanja za smiselno orientacijo življenjskega sloga ljudi.

Dr. Bogdan Polajner je doktor psihologije in že 25 let aktivno dela kot psihoterapevt. Uspešno terapevtsko kariero je začel na inštitutu za varovanje zdravja in inštitutu Antona Trstenjaka, kjer je bil ustanovitelj in vodja »projekta Človek« za zasvojene z drogami. Izvaja preventivne delavnice in izobraževanja za starše, mladino ter pedagoške delavce. Zaposlen je tudi na Univerzi na Primorskem. V Rimu je dokončal specializacijo iz bonding psihoterapije.

Kotizacija znaša 49 €, za vsakega drugega udeleženca iz iste ustanove/družine je kotizacija nižja (44 € z DDV). Paket 10 vstopnic (390 € z DDV). Udeležencu v primeru odjave vrnemo že vplačano kotizacijo, če se odjavi najmanj tri dni pred dogodkom.  

Vsak udeleženec prejme bon za 5 EUR za nakup knjig založbe Didakta.

PRIJAVNICA ZA TISK >>

PROGRAM ZA TISK >>

 

ZDRAVI, ZADOVOLJNI IN MOTIVIRANI OTROCI (več kot 300 udeležencev)

 

Sobota, 8. oktober 2016 (9.30 - 14.00)
Festivalna dvorana Ljubljana

Predavatelji:

Marko JUHANT, dr. Albert in Leonida MRGOLE, dr. Jože BAJZEK

Prezentacija predavanja:

SKRIVNOST MOTIVIRANIH OTROK 


 

Priznani predavatelji so predavali o aktualnih temah: USPEH, MOTIVACIJA, VZGOJA V DIGITALNI DOBI ...

Vsebine:

ZDRAVI, USPEŠNI IN SREČNI OTROCI

dr. Albert in Leonida MRGOLE

SKRIVNOST MOTIVIRANIH OTROK

dr. Jože BAJZEK

UČITI IN VZGAJATI V DIGITALNI DOBI

Marko JUHANT

 


ZDRAVI, USPEŠNI IN SREČNI OTROCI

dr. ALBERT in LEONIDA MRGOLE


Predavatelja, Leonida in dr. Albert MRGOLE, starša štirih odraslih otrok, ki preko 15 let delujeta v psihoterapevtski praksi, bosta na konkretnih zgodbah in primerih pokazala, kako ohraniti stik z odraščajočimi otroki v težkih in nepričakovanih situacijah. V svoji praksi sta spoznala, da je stik z najstniki ključ do povezanosti, komunikacije in motiviranosti za delovanje otrok na vseh področjih, tudi na šolskem. Čar njunih predavanj so konkretne in uporabne zgodbe iz življenja, ki prinašajo tako staršem kot pedagoškim delavcem uporabna sporočila.

Dr. JOŽE BAJZEK
dr. Jože Bajzek je v Sloveniji priznan predavatelj predvsem na področju vzgoje za starše in učitelje in predava po vsej Sloveniji, od Prekmurja do polnega portoroškega Avditorija. Doktoriral je iz sociologije na papeški univerzi Gregoriani v Rimu. Po uspešnem doktoratu je postal predavatelj tako na papeški salezijanski univerzi UPS kot tudi na papeški univerzi Gregoriani. Vodil je sociološke raziskave tako v Italiji kot v Sloveniji. Je avtor mnogih člankov in več znanstvenih del. Njegova predavanja zaznamujejo navdihujoč optimizem in znanstvena natančnost.

Sedem korakov za boljšo šolo:

Najvišja vrednota v šoli ne bi smela biti uspeh in napredek, temveč - učenec. In dobra šola uči za življenje, ne za ocene, poudarja dr. Jože Bajzek z Inštituta za sociologijo v Rimu, ki je s svojim predavanjem navdušil ravnatelje osnovnih šol na srečanju na Bledu (Gorenjski Glas).


MARKO JUHANT

Marko Juhant, specialni pedagog, je poklicni vzgojitelj za otroke z motnjami vedenja, specialist za obnašanje. Pred leti vzgojitelj v vzgojnem zavodu, pa ravnatelj in vodja izobraževalnih programov za delo na sebi, se danes posveča svoji »življenjski strasti« - vzgoji vzgoje otrok. Že vrsto let se
zavestno ukvarja s stvarmi, ki so prav, manj s "popravljanjem" tistega, kar je narobe. Njegovo področje se nanaša na preventivo in ravnanje staršev, vzgojiteljev in ostalih, da bi otroci postali samostojni, uspešni in zdravi odrasli ljudje, ukvarja pa se tudi s kategorijo, ki je po njegovih besedah
zelo zanemarjena, to je s srečo - da bi bili otroci srečni oziroma zadovoljni.

Kotizacija znaša 35 €, za vsakega drugega udeleženca iz iste ustanove/družine je kotizacija nižja (30 € z DDV). Paket 10 vstopnic (270 € z DDV). Parkiranje: BREZPLAČNO na parkirišču ob Festivalni dvorani – s potrjenim parkirnim listkom.

Kontaktne informacije:

DIDAKTA
Gradnikova cesta 91a
4240 Radovljica

Tel: (04) 53 20 200
Gsm: 041 308 300
Faks: (04) 53 20 211
zalozba@didakta.si

UČENJE JE IGRA (več kot 300 udeležencev).

 

SOBOTA, 11. 6. 2016 (9.00 - 14.00)
FESTIVALNA DVORANA LJUBLJANA

Predavatelji: dr. Ranko Rajović, dr. Tina Bregant, dr. Viljem Ščuka


 

Po razprodanih predavanjih v Zagrebu, v Novem Sadu, na Bledu ... bo zaradi izjemnega zanimanja v Ljubljani ponovno predaval dr. Ranko Rajović, avtor knjižnih uspešnic in programa NTC sistema učenja (UČENJE JE IGRA), ki se izvaja v šestnajstih evropskih državah.  

Poleg Ranka Rajovića bosta o aktualnih tematikah predavala tudi dr. Tina Bregant in Viljem Ščuka.

Vsebine:

dr. Ranko Rajović

Učenje je igra (novi pristopi k učinkovitemu učenju)*  

dr. Tina Bregant

 

Veselje do znanja (zadnja nevrološka spoznanja o vzgoji)


dr. Viljem Ščuka

 

Rajsko otroštvo - peklensko mladostništvo (vzgoja zdrave osebnosti)


dr. RANKO RAJOVIĆ

Specialist interne medicine, magister nevrofiziologije in od leta 2003 član odbora za nadarjene otroke pri mednarodni organizaciji Mensa, je avtor programa NTC, sistema učenja, ki v pedagogiko uvaja dognanja nevrofiziologije in se izvaja v šestnajstih evropskih državah. Program NTC se v Sloveniji izvaja na Pedagoški fakulteti Univerze v Ljubljani, kot gostujoč predavatelj pa sodeluje tudi na Univerzi na Primorskem. *Predavanje dr. Rajovića bo potekalo v srbskem jeziku.

Pogovor z dr. Rankom Rajovićem (video) >>

dr. TINA BREGANT

dr. Tina Bregant je zdravnica, specialistka pediatrije in doktorica nevropediatrije, specializantka FRM in vodja Familylabovih seminarjev. Po opravljenem sekundarijatu se je kot mlada raziskovalka zaposlila na Kliničnem oddelku za otroško, mladostniško in razvojno nevrologijo. Redno se izpopolnjuje v tujini. V obdobju med 2005 in 2006 je delala v Londonu v bolnišnici Hammersmith na Otroškem in Radiološkem (MR) oddelku.

 "Ko ponotranjimo spoznanja razvojne nevrologije, začutimo samospoštovanje in spoštovanje do otrok. Lahko se zavemo, kaj nam je bilo dano in kakšen vpliv imamo. Zavemo se tudi časovnega vpliva in postopnosti razvoja. Morda tudi prvič razumemo enkratnost posameznika in zato sprejmemo sebe in druge takšne kot s(m)o. Učenje sprejmemo kot del življenja – vrojeno veščino in biološko danost neokrnjenih možganov. Učimo se vse življenje za življenje." Tina Bregant 

Familylab

dr. VILJEM ŠČUKA

Viljem Ščuka je zdravnik, ki je svojo strokovno dejavnost usmeril v raziskovanje in razvoj zdravega načina življenja otrok in mladostnikov, se specializiral v šolski medicini, dispanzerski  metodi dela in psihoterapiji. Raziskuje socialne bolezni, ki so posledica neustrezno naravnih družbenih odnosov nasploh in izbranega življenjskega sloga posameznikov. Kritično je naravnan do permisivne (popustljive) vzgoje, ki je podlaga potrošniškega vedenja in do neoliberalnega odnosa politike do zdravstva in šolstva, kar je vzrok za odklone v čustvovanju in vedenju otrok in mladostnikov ter za čedalje pogostejše psihosomatske težave odraslih.

Kontaktne informacije:

DIDAKTA
Gorenjska cesta 33c
4240 Radovljica

Tel: (04) 53 20 200
Gsm: 041 308 300
Faks: (04) 53 20 211
zalozba@didakta.si


 

 

Izbor knjig o vzgoji:

Razvrsti po: aktualnosti | ceni | ceni | naslovu

Kompetentni otrok + Agresivnost

Jesper Juul

Cena: 44,93 EUR
Akcijska cena:
34,90 EUR

dodaj v voziček »


 

Vodja krdela - vodenje družine z ljubeznijo

Jesper Juul

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »

Delfinja vzgoja

Kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke?

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Konec s slabimi ocenami (Mladostniki)

Britta Weimer, Sabine Hess, Manuela Brademann

Cena: 12,90 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »

Vzgoja v digitalni dobi

Jodi Gold, dr. med., spremna beseda Mojca Gluk

Cena: 29,99 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Samopodoba nadarjenih otrok

dr. Ivan Ferbežer, Suzana Težak, Ivanka Korez

Cena: 17,90 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »

Kako z igro spodbujati miselni razvoj otroka

Ranko Rajović

Cena: 19,95 EUR

 

Knjiga za očete

Volker Baisch in Bernd Neumann

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Zdravilne zgodbice (2. del) - zadnji izvodi

Mia Bone in Petra Julia Ujawe

Cena: 24,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

 

To sem jaz! Kdo si pa ti?

Jesper Juul

Cena: 19,90 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »

Družine z najstniki. Ko vzgoja odpove

Jesper Juul

Cena: 27,99 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Uvod v teorijo vzgoje

Andrej Pavletič

Cena: 29,99 EUR
Akcijska cena:
3,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Nadarjeni otroci

dr. Ivan Ferbežer, Suzana Težak, Ivanka Korez

Cena: 14,90 EUR

-5% za člane knjižnega kluba

dodaj v voziček »

Družinske vrednote

Jesper Juul

Cena: 24,90 EUR
Akcijska cena:
14,99 EUR

dodaj v voziček »


 

Hura, gremo jest!

Jesper Juul

Cena: 19,99 EUR
Akcijska cena:
9,99 EUR

dodaj v voziček »


 
 

Več knjig o vzgoji >>


Vse cene v spletni knjigarni že vsebujejo DDV.

Izdelava spletnih strani: boomerank
© 2006-2013 založba Didakta | Zaupnost podatkov | Pravno obvestilo | Piškotki
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se