DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o., Želežniška cesta 5, 4248 Lesce

Hitra dostava

Kupljeno blago vam dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji. Za možnost dostave blaga v tujino nas pokličite na telefonsko številko (04) 53 20 200 ali nam pišite na zalozba@didakta.si.

Rok dostave

Kupljeno blago vam dostavimo v roku 2-3 delovnih dni po prejetju naročila. Dostavo v našem imenu opravi Pošta Slovenije ali GLS. V primeru nakupa knjige v prednaročilu je rok dobave 3 dni po izidu knjige.

 

Stroški dostave

Stroški dostave so različni glede na to:

  • ali ste član didaktinega knjižnega kluba (ki je brez obveznosti)
  • ali ste izbrali plačilo po povzetju ali katerega od drugih načinov plačila
  • ali ste kupili nad določenim limitom ali manj

Stroški dostave za člane didaktinega knjižnega kluba 

Člani Didaktinega kluba imajo pri poštnini posebne ugodnosti in sicer znaša le 1,99 EUR (razen, če se odločite za plačilo po povzetju pa 3,59 EUR). Poštnina je za člane kluba brezplačna že pri nakupu nad 40 EUR!

Stroški dostave za NE-člane didaktinega knjižnega kluba

Za kupce, ki niso člani didaktinega knjižnega kluba, znaša udeležba pri poštnini 4,99 EUR pri izbiri plačila po povzetju ali 3,59 EUR pri izbiri drugega načina plačila. Pri nakupu nad 100 EUR pa je poštnina za nečlane kluba brezplačna.

Včlanite se knjižni klub Didakta, ki prinaša samo ugodnosti, nobenih obveznosti!

*V primeru plačila po povzetju vam Pošta Slovenije ob dostavi zaračuna še bančno provizijo pri plačilu, v višini 0,96 EUR, ne glede na znesek nakupa. V izogib tem stroškom vam priporočamo, da pri nakupu izberete plačilo prek spletne banke, s kreditno kartico ali z Moneto.

Dostava na drug naslov

V spletni knjigarni Didakta vam nudimo možnost dostave naročenega blaga na naslov, ki se razlikuje od vašega naslova, kamor vam pošljemo originalni račun. Tak način dostave je najbolj uporaben v primeru, ko želite z lepo knjigo obdariti vašega prijatelja, sorodnika ali skrivno simpatijo. Knjige vam lahko dostavimo tudi v službo.