Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

O založbi Didakta

Založba Didakta vas že trideset let razveseljuje, poučuje, in zabava s svojim knjižnim programom. Velik segment obsegajo kakovostni priročniki za starše, otroške slikanice, enciklopedije za mladostnike, strokovna literatura s področij ekonomije, medicine, informatike, pedagogike … Del programa zavzemajo tudi potopisi in vrhunsko leposlovje, med njimi lahko najdete najprestižnejše Nobelove nagrajence ali Zakladnico slovenskih pripovedi iz arhivov inštituta ZRC SAZU.

Izdajamo knjige priznanih slovenskih (dr. France Bučar, Viljem Ščuka, Arne Hodalič, Viki Grošelj, …) in tujih avtorjev (Jesper Juul, Jo Nesbø, Bill Watterson …).

V organizaciji Didakte že 30. let potekajo srečanja ravnateljic in ravnateljev osnovnih šol, izdajamo pa tudi pedagoško revijo Didakta ter prvo slovensko turistično-popotniško revijo SVET&ljudje.

Revija DIDAKTA – Pedagoška revija za učitelje, vzgojitelje in starše.

Didakta O knjigarni

Revija Didakta že drugo desetletje prinaša teoretične in praktične novosti s področja vzgoje in izobraževanja, predvsem za osnovno šolo. Namenjena je kakovostnemu, strokovno bolj izpopolnjenemu, predvsem pa prijaznejšemu šolanju otrok in mladine.

SVET in ljudje – Prva slovenska popotniška revija.

Revija Svet in ljudje je namenjena vsem, ki radi odkrivajo svet. Osrednji del revije je namenjen popotniškim reportažam iz tujine in Slovenije. Opremljene so s kakovostno fotografijo, zemljevidom in koristnimi napotki za popotnike. V stalni rubriki Malo naokrog po Sloveniji obveščamo in seznanjamo z aktualnimi dogodki, prireditvami, pohodi in potopisnimi predavanji… Odprite si svet!

Spletna knjigarna Didakta

Spletno knjigarno didakta.si upravlja podjetje Didakta d.o.o. Radovljica.

 

DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o.,
Železniška cesta 5, 4248 Lesce
Za informacije ali nakup knjig smo na voljo vsak delovni dan med 8.00 in 15.00 uro.

 

T: +386 4 5320 200
E-pošta: zalozba@didakta.si

 

Matična številka: 5286905
Davčna številka: SI86002082
Davčni zavezanec: DA

 

Transakcijski računi:
IBAN SI56 0206 8001 6734 862 (NLB d.d.)
IBAN SI56 0312 7100 0000 586 (SKB d.d.)

 

Osnovni kapital: 14.213,63 €

 

Družba je registrirana pri Temeljnem sodišču v KRANJU, vložna številka 1/00366/00.

 

Didakta je članica GZS Zbornice založništva, knjigotrštva, grafične dejavnosti in radiodifuznih medijev. Poslujemo v Slovenskem jeziku.