DIDAKTA založništvo in izobraževanje d.o.o., Želežniška cesta 5, 4248 Lesce

Načini plačila

V spletni knjigarni Didakta smo za vas pripravili več različnih načinov plačila. Vam najustreznejši način plačila izberete v postopku nakupa blaga.

Plačilo prek spletne banke

Pri izbiri plačila prek spletne banke, plačilo lahko najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki (Klik, Abanet, Bank@Net …), lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji (s pomočjo sprintanega naloga UPN). Plačilo prosimo izvedite pred dostavo knjig. 

Vse potrebne podatke za plačilo prek spletne banke, kot tudi primer pravilno izpolnjenega plačilnega naloga UPN, vam bomo ob potrditvi nakupa poslali na vaš email.

Plačilo z VALÚ

valu clanek pirant jul19 hero 

Če ste naročnik Telekoma ali A1, lahko za plačilo naročenega blaga uporabite sistem Valú. Le-ta za plačilno sredstvo sredstvo uporablja vaš mobilni telefon.

Plačilo z Valú poteka tako, da v poseben obrazec vpišete vašo telefonsko številko, kamor vam sistem pošlje geslo. Geslo je 4-mestna številka, ki vam omogoča nadaljevanje. Po vnosu gesla, samo potrdite vse podatke in nakup je zaključen.

Račun za blago plačano s storitvijo Valú vam Telekom oziroma A1 izstavi skupaj z računom za telefonske pogovore.

 

Plačilo s plačilno kartico

Naročeno blago lahko plačate tudi s plačilno kartico MasterCard, VISA, VISA-Electron.

Plačilne kartice

Omogočeno je tudi plačilo po sistemu Verified by Visa in MasterCard SecureCode, kjer lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode

Plačevanje s plačilnimi karticami v spletni knjigarni Didakta je popolnoma varno.

 

Plačilo z gotovino (po povzetju)

Naročeno blago plačate z gotovino, ob dostavi na vaš naslov. V primeru, da ste navedli za dostavo drug naslov, plačilo po povzetju ni možno. Pri izbiri plačila po povzetju vam bo Pošta Slovenije ob dostavi zaračunala tudi bančno provizijo za plačilo, v višini 0,96 EUR, ne glede na znesek nakupa. Ker boste pri izbiri “plačila po povzetju” imeli dodatne stroške, vam svetujemo, da izberete kakšnega od drugih načinov plačila.