Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Mozaiki

Več kot 60 tehnik izdelovanja mozaikov s podrobnimi navodili za vsak dom in vrt.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

9,99 

38 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
30.5 x 23.5 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Starodavna umetnost izdelovanja mozaikov je preživela prek vseh zgodovinskih obdobjih, na kar kažejo čudoviti ohranjeni arheološki primerki. To je zelo trpežna in vsestranska umetnost, ki jo najdemo na javnih mestih, zunanjih površinah stavb, na igriščih, v parkih, na domovih in vrtovih. Približno četrtina knjige Mozaiki je namenjena idejam, materialom in tehnikam za izdelovanje mozaikov, v nadaljevanju knjige pa avtorica po korakih in ob pomoči več kot 700 barvnih slik vodi do izdelave več kot 60 samo vaših unikatnih mojstrovin. Več kot 60 ustvarjalnih idej z jasnimi navodili, za vsako tehniko izdelovanja mozaikov, nove idej za vaš dom in vrt, za okraševanje ogledal, cvetličnih lončkov, polic, miz, vodnjakov in skulptur, vse kar morate vedeti o izdelavi okrasnih in tudi večjih mozaikov, več kot 700 barvnih slik in novih idej za začetnike in izkušene izdelovalce.

cvetli%C4%8Dni%20lon%C4%8Dki

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mozaiki”

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju: načini obravnave za strokovnjake in starše. Namen knjige je pomagati učiteljem, terapevtom in staršem, ki so vključeni v obravnavo otrok z avtizmom. Knjiga govori o tem, kako se otroci z različnimi oblikami avtizma učijo in kako jih te treba poučevati, da bi se laže samostojno učili.

Pomoč otrokom z avtizmom pri učenju

44,99 

Dragi starši, preden se vam zmeša, vzemite v roke to knjigo. Avtorici največjega nemškega bloga za starše vas bosta naučili, kako v enem koraku umirite sebe in otroka. Osebne zgodbe in konkretni nasveti za težke primere so pravi balzam za dušo razdraženih staršev. (izid februar 2023).

Dimenzije (š x v):
15 x 23 cm

Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

24,99 

ZAČIMBE IN DIŠAVNICE. V knjigi je raznolikost Slovenije opisana skozi zgodbe zelišč, ki jih lahko uporabljamo kot začimbe in dišavnice pri pripravi vsakdanjih ter prazničnih jedi, različnih gospodinjskih opravilih in kot domača zdravila. V njej boste našli izbor jedi, ki predstavljajo slovensko kulinariko. Jedi kmečkega vsakdana in praznikov. Najboljše je blizu.

NOVO

Začimbe in dišavnice

24,99 

Želim si je besedilo, ki ga je priljubljeni Jorge Bucay napisal konec osemdesetih in ga poslal kakim desetim publikacijam, za katere je pisal članke o psihologiji vsakdanjega življenja. Kratko besedilce se je hitro razširilo in bilo prevedeno v skoraj trideset jezikov. Zdaj je prenovljena in ilustrirana različica na voljo tudi v slovenščini v prikupni darilni knjigi.

Dimenzije (š x v):
16 x 16 cm

Želim si

16,99 

V tej knjižici so izčrpna navodila za izbiro in gojenje različnih zelišč.

Dimenzije (š x v):
21 x 26 cm

Zeliščni vrt

9,00 

Pri naročilu nad 30 EUR boste prejeli darilo – igro po izbiri!