Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Prelistaj nekaj prvih strani
NOVO

Marlowska detektivska druščina (trda vezava)

Da bi razrešili neverjeten umor, potrebujemo neverjetne junakinje …

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

39,99 

-
+
Ilustrator:
Število strani:
Prevajalec:
Vezava:
Dimenzije (š x v):
13 x 20 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Sedeminsedemdesetletni Judith Potts je v življenju postlano z rožicami. V svoji zbledeli marlowski vili je sama svoj gospodar. Nikogar ni, ki bi privzdignil obrvi vsakič, ko zvrne kozarec viskija, dolge popoldneve pa si zapolnjuje s sestavljanjem ugankarskih križank. Nekega večera med plavanjem v reki Temzi pri sosedovi hiši zasliši strel. Ker ji policija ne verjame, se odloči, da bo dogodek raziskala na lastno pest, pri tem pa ji kmalu na pomoč priskočita s čistočo obsedena žena lokalnega duhovnika ter samosvoja sprehajalka psov. Skupaj postanejo marlowska detektivska druščina!

Robert Thorogood ok

Robert Thorogood je britanski pisatelj in scenarist, ustvarjalec svetovno uspešne televizijske nanizanke Smrt v raju (BBC), po kateri je napisal tudi knjižno serijo z Richardom Poolom v glavni vlogi. V kriminalke je zaljubljen, vse odkar je pri desetih letih prebral prvo knjigo Agathe Christie (Nevarnost v hiši na koncu). Skupaj s soprogo, otrokoma in hrtoma Wallyjem in Evie živi v Marlowu. Na Twitterju ga najdete pod imenom @robthor.

Iz recenzij:

»Nasmejali se boste do solz. Izjemna zgodba in konec, ob katerem se vam bo ježila koža.«
Lancashire Evening Post

»Agatha Christie s sodobnim zasukom.«
Sun

»Lepo napisano … Kriminalno dobra zgodba.«
My Weekly

»Napeto branje od prve do zadnje strani.«
Simon Kernick

»Spretno in elegantno napisana zgodba z ravno pravo mero humorja o prahu, ki ga dvigne umor v zaspani grofiji na jugu Anglije.«
Paul Finch

»Pravi bralni užitek. Smešna, zabavna in čudovito napisana zgodba.«
B. A. Paris

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Marlowska detektivska druščina (trda vezava)”

Detektiv Ulf Varg, zaposlen na malmöjskem Oddelku za občutljive zločine, kjer obravnavajo najbolj nenavadne primere na Švedskem, se v prvem delu humorne detektivske serije skupaj s svojimi sodelavci sooči kar s tremi občutljivimi primeri, ki vključujejo vse od vboda na nenavadnem mestu pa do srhljivega nočnega dogajanja v obmorskem letovišču.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
13.5 x 20 cm

Oddelek za občutljive zločine

9,99 

Nov roman Paule Hawkins, avtorice uspešnic Dekle na vlaku in Pod gladino. Knjiga se je takoj po izidu povzpela na lestvice najbolj prodajanih knjig v Veliki Britaniji in ZDA.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
13.5 x 20 cm

Ogenj, ki že dolgo tli

17,99 

Detektiv Ulf Varg, zaposlen v malmöjskem Oddelku za občutljive zločine, kjer obravnavajo najbolj nenavadne primere na Švedskem, se tokrat spoprime s primerom anonimnega izsiljevanja zloglasnega pisatelja Nilsa Personna-Cederströma.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
13.5 x 200 cm

Nadarjeni gospod Varg

11,99 

3. del serije Milenium. Lisbeth leži v bolnišnici v kritičnem stanju zaradi strela v glavo, medtem ko jo iščejo zaradi dvojnega umora. … Zbirka najboljših kriminalk na svetu – prodanih je več kot 100 milijonov izvodov iz serije!

3 za 2
Dimenzije (š x v):
13 x 20 cm

Dekle, ki je dregnilo v osje gnezdo (trilogija Milenium)

9,99 

2. del serije Milenium. Mikael je sredi nove preiskave, povezane s prostitucijo in trgovino z ljudmi, v katero so vpleteni visoki predstavniki švedske družbe … Zbirka najboljših kriminalk na svetu – prodanih je več kot 100 milijonov izvodov iz serije!

3 za 2
Dimenzije (š x v):
13 x 20 cm

Dekle, ki se je igralo z ognjem (trilogija Milenium)

9,99