Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Poučevanje kot profesija, učitelj kot profesionalec

Strokovna knjiga o vzgoji in izobraževanju, spremembah v razumevanju znanja, učenja in poučevanja v Evropi.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

14,90 

43 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Knjiga je namenjena učiteljem in drugim, ki se ukvarjajo z vzgojo in izobraževanjem. Sestavljena je iz dveh delov. Prvi se ukvarja s spremembami v razumevanju znanja, učenja in poučevanja v Evropi in svetu v času postmoderne družbe. Drugi del pa poglobljeno obravnava izobraževanje učiteljev angleškega jezika v svetu in pri nas in konceptualni okvir za prenovo obstoječih programov pri nas.

Iz vsebine: Spremembe v pojmovanju znanja, učenja in poučevanja, Profesionalnost in profesionalizem, Profesionalno znanje in izobraževanje učiteljev, Pedagoška praksa in njen pomen za profesionalni razvoj študentov, Oris stanja in trendov na področju izobraževanja učiteljev v Evropi in svetu, Povzetek glavnih značilnosti nove filozofije in prakse izobraževanja za učiteljsko profesijo, Izobraževanje učiteljev angleškega jezika v svetu in pri nas, Rezultati raziskave: Izobraževanje učiteljev angleškega jezika na Pedagoški fakulteti v Mariboru, Konceptualni okvir za prenovo programa za začetno izobraževanje učiteljev angleškega jezika na Pedagoški fakulteti.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Poučevanje kot profesija, učitelj kot profesionalec”

Nagrajeni finski kriminalni roman. Že prvi stavki pritegnejo k branju, da ga kar ne moremo odložiti. Spretno zapisano zgodbo lahko uvrstimo med najboljše, kar ponujajo skandinavske kriminalke.

Zabojnik

14,99 

Poetično bralno popotovanje, ki odpira prostor za pogovor z otroki o vojni in migracijah.

Vrtiljak

22,99 

Slovenska pedagoška revija.

Revija Didakta 219

11,99 

Novakov roman “Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo” je presunljivo in aktualno branje za mladino in odrasle. Skozi prvoosebno izpoved mladega Haruna plast za plastjo odstira univerzalno pripoved o upanju in trpljenju begunskih družin po svetu. Roman izpoveduje zgodbo družine Hallaj, ki je zaradi vojne in želje po varnejšem ter človeka vrednem življenju prisiljena zapustiti svoj edini dom, ki ga je kdaj koli poznala, in se podati v neznano.

3 za 2

Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo

14,99 

Knjiga o odnosih, samospoštovanju otrok, družinskem in šolskem okolju.

Zrcalo odraščanja

27,90 

30 najpomembnejših teorij za mlade genije, pojasnjenih v pol minute.

Znanost v 30 sekundah

16,90