Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Prelistaj nekaj prvih strani

Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

Dragi starši, preden se vam zmeša, vzemite v roke to knjigo. Avtorici največjega nemškega bloga za starše vas bosta naučili, kako v enem koraku umirite sebe in otroka. Osebne zgodbe in konkretni nasveti za težke primere so pravi balzam za dušo razdraženih staršev. (izid februar 2023). Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

29,99 

-
+
Število strani:
Prevajalec:
Dimenzije (š x v):
15 x 23 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Ko sonček vrže krožnik na tla … Ali otrok NIKOLI noče v posteljo? Se bojite stopnišč? Je čas družinskih obrokov za vas nočna mora?

Dragi starši, preden se vam zmeša, vzemite v roke to knjigo. Avtorici največjega nemškega bloga za starše vas bosta naučili, kako v enem koraku umirite sebe in otroka. Osebne zgodbe in konkretni nasveti za težke primere so pravi balzam za dušo razdraženih staršev.

Otrok shodi in že stremi po avtonomiji. Spremeni se v malega togotneža, trmi in kljubovanju pa ni videti ne konca ne kraja. Starši pri tem običajno posežejo po zastarelih pristopih, zaradi katerih se z otroki znajdejo na nasprotnih bregovih in nihče ne popusti niti za milimeter. Avtorici s številnimi primeri iz vsakdanjega življenja in znanstvenimi dognanji pokažeta, kako v družino spet vnesemo dobro voljo. Starše spodbujata, naj zakorakajo na novo pot. Pot, ki ne temelji na pogojevanju, utesnjujočih mejah in neizprosnih posledicah. Obdobje trme je pomembno razvojno obdobje in bolje bo, če boste pluli s tokom kot proti njemu.

»Čudovit priročnik za sproščeno starševstvo.«
Bild

»Kot socialna pedagoginja lahko to knjigo priporočim VSAKOMUR, ki ima opravka z otroki, zlasti z malčki. Brez žuganja s prstom ponuja čudovite in koristne nasvete. Če se bomo tako vedli do otrok in jih razumeli, me ne skrbi za naslednjo generacijo. In to bo naša zasluga.«
mayl90

Avtorici Katja Seide in Danielle Graf ustvarjata v Nemčiji izjemno priljubljen blog »Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet«, ki ga je obiskalo že na milijone bralcev. Živita v Berlinu in skupno imata pet otrok v razcvetu trme. Katja Seide je specialna pedagoginja, Danielle Graf pa pravna ekonomistka. Bralci bloga so ju že večkrat prosili, naj napišeta knjigo. Končno sta jih uslišali. Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Najbolj zaželen otrok vseh časov me spravlja ob pamet”

Čudovita slikanica o tem, kako so tudi tisti, ki so vedno zadnji, nekje drugje lahko prvi.

Dimenzije (š x v):
25 x 25 cm

Bambušček je počaaasen

19,99 

Vilma in Vili te vabita, da se jima pridružiš na njunih barvitih, osupljivih in svetovnih pustolovščinah. V svetu je prodanih že več kot devet milijonov slikanic iz zbirke.

Dimenzije (š x v):
22 x 25 cm

Vilma in Vili (zbirka treh knjig)

37,99 

Knjiga je namenjena vsem otrokom (pa tudi odraslim), ki jih zanima, kako so naši predniki živeli in odkrivali svet. Slikovite ilustracije, polne detajlov, vas bodo navdušile, da boste želeli prebirati knjigo znova in znova.

Dimenzije (š x v):
21 x 25 cm

Mala enciklopedija zgodovine sveta

17,99 

Prenovljena izdaja v integralni vezavi

Knjiga Kompetentni otrok zagotovo spada med najpomembnejša in prelomna dela na področju vzgoje. Prevedena je v 20 jezikov in velja za “Biblijo vzgoje”.

 

Dimenzije (š x v):
19.3 x 24.2 cm

Kompetentni otrok (jubilejna izdaja)

24,99 

Čriček Apolon je štiriindvajseta knjiga iz priljubljene zbirke Drobižki. Drobižki nastopajo tudi v risani seriji Vrtne prigode, ki se predvaja na RTV Slovenija.

Dimenzije (š x v):
19.5 x 19.7 cm

Čriček Apolon (zbirka Drobižki)

9,99