Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Enciklopedija za punce Sonuice feertchak

Enciklopedija za punce

Kako izbrati pravo obleko za določeno priložnost? Kako organizirati šolske in izvenšolske obveznosti? So fantje res taki bedaki, kakor se zdi na prvi pogled? Zakaj morajo starši in učitelji postavljati toliko pravil in omejitev? ZADNJI IZVODI – knjiga je lahko rahlo poškodovana.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

7,99 

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
16.5 x 23 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Enciklopedija za punce je slikovit in poučen priročnik, v katerem bodo sodobne punce našle odgovore na vprašanja, povezana z odnosi, šolo, zdravjem in življenjem nasploh. Napisan je v jasnem in sodobnem jeziku, ki je mladim bralkam blizu.

  • 600 strani vsebine, ki so jo pregledali strokovnjaki (psihologi, zdravniki, pravniki …). Knjiga je napisana v svežem, a resnem tonu in prinaša zelo dragocene informacije.
  • 330 gesel, ob geslih pa ravno toliko premišljenih in podrobnih odgovorov na vsa vprašanja, ki si jih postavljajo današnje punce v obdobju, ko zapuščajo otroštvo in odkrivajo svojo žensko plat. Kako se privaditi na svoje telo, ki se spreminja, kako vzpostavljati odnose, ki postajajo vse bolj kompleksni, kako živeti spolnost, kako biti samostojna, kako se dobro počutiti v svoji koži. Enciklopedija za punce razlaga, odkriva in opogumlja brez lažne skromnosti in tabujev: seksualne prakse, kontracepcijo, šokantne slike, odvisnosti, male užitke in velike prepovedi …
  • Osebnostni testi
  • Poglavje o stilih oblačenja
  • Nekaj drobnarij: poučne risbe, nekaj telovadnih vaj, osnovna navodila, kako šivati, recepti za koktejle brez alkohola …
  • Zanimive internetne povezave in koristne naslove.

Najstnice se danes srečujejo z neverjetno svobodo, še posebej preko interneta, zaradi katere so postavljene pred vrsto odločitev. Cilj Enciklopedije za punce je, da jim v tej popolni svobodi pomaga, da si oblikujejo svojo osebnost, tako da bodo v svojem življenju lažje sprejemale dobre odločitve.

Odzivi medijev:

PUBERTETA, LEPOTA, PSIHOLOŠKI NASVETI, TABUJI, SPOLNOST,

MODA, KOMPLEKSI, MOZOLJI, IGRICE, TESTI IN NAKUPOVANJE: TUKAJ JE VSE. (Psychlogie)

ENCIKLOPEDIJA ZA PUNCE JE “BIBILIJA VSEH MLADIH DEKLET” (Femme actuelle).

Enciklopedija za punce je lepo darilo – moderno oblikovanaknjiga, opremljena z ilustracijami mednarodno uveljavljene ilustratorke ženskih revij Catel ter z razkošnim ovitkom.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Enciklopedija za punce”

Ta knjiga je namenjena vsem navdušencem nad znanostjo! Svoj navdih črpa iz različnih vprašanj, ki so jih postavili bralci revije Images Doc, ter se dotakne številnih področij: astronomije, fizike, naravoslovja, tehnologije, zgodovine … ZNANOST ZA RADOVEDNE

3 za 2
Dimenzije (š x v):
19.5 x 29 cm

Znanost za radovedne (knjiga meseca)

19,99 

Zbirka pesmi za otroke in mladino o naravi, živalih in času na našem malem planetu.

Mali planet

22,99 

Zakaj? Enciklopedija je izčrpna slikovna enciklopedija, ki ponuja odgovore na mnoga otroška vprašanja na temo vesolja, znanosti, zgodovine, rastlin, živali in človeškega telesa.

Dimenzije (š x v):
22 x 28 cm

ZAKAJ? Enciklopedija

24,99 

Ali veš, kako se je Zemlja izoblikovala? Tudi, to da gore rastejo? Zakaj? Zemlja odgovarja na vsa osupljiva vprašanja, ki jih imajo otroci o Zemlji. Od tega, zakaj je nebo modro, do tega, od kod so se vzeli fosili. Barvita in vznemirljiva knjiga je polna zanimivih slik in presentljivih dejstev o našem neverjetnem planetu.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
22 x 28 cm

ZAKAJ? Zemlja

17,99 

Skrivno življenje dreves: Kaj čutijo drevesa, kako se sporazumevajo – odkrivanje skritega sveta.

Dimenzije (š x v):
12.5 x 20 cm

Skrivno življenje dreves

19,90