Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Prelistaj nekaj prvih strani
3 za 2

Znanost za radovedne

Ta knjiga je namenjena vsem navdušencem nad znanostjo! Svoj navdih črpa iz različnih vprašanj, ki so jih postavili bralci revije Images Doc, ter se dotakne številnih področij: astronomije, fizike, naravoslovja, tehnologije, zgodovine … ZNANOST ZA RADOVEDNE

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

27,99 

-
+
Ilustrator:
Založba:
Število strani:
Dimenzije (š x v):
19.5 x 29 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Zakaj so izumrli dinozavri?
Kako nastane vulkan?
Zakaj zehamo?
Ali lahko hodimo po Jupitru?
Kdaj so izumili prvi računalnik?

Ta knjiga je namenjena vsem navdušencem nad znanostjo! Svoj navdih črpa iz različnih vprašanj, ki so jih postavili bralci revije Images Doc, ter se dotakne številnih področij: astronomije, fizike, naravoslovja, tehnologije, zgodovine … Znanstveni novinarji so pripravili enostavne odgovore, ki jih popestrijo smešne in udarne ilustracije. Kaj drugega bi si sploh lahko še želeli kot vedno vedeti več o svetu, ki nas obkroža?

Iz recenzije:

Zares zanimiva vprašanja, ki so jih v uredništvu te kultne mladinske poljudnoznanstvene revije preoblikovali v knjižno obliko. Spremljajo jih zabavne ilustracije in razlaga, ki je prilagojena otrokom druge triade, zagotovo pa jo bodo z zanimanjem prebirali tudi starejši bralci.

Odlomek iz knjige

Ptice so pra pra pra … vnukinje mesojedih dinozavrov, ki jih imenujemo terapodi. To veliko družino so sestavljali orjaki, kot sta spinozaver ali tiranozaver, pa tudi manjše vrste, kot je bil recimo oviraptor. Če dobro pogledamo, vidimo podobnosti. Kokoš ima na nogah še vedno luske!
Str. 57

Dobreknjige.si

rZNANOST ZA RADOVEDNE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Znanost za radovedne”

Zbirka pesmi za otroke in mladino o naravi, živalih in času na našem malem planetu.

Mali planet

22,99 

Zakaj? Enciklopedija je izčrpna slikovna enciklopedija, ki ponuja odgovore na mnoga otroška vprašanja na temo vesolja, znanosti, zgodovine, rastlin, živali in človeškega telesa.

Dimenzije (š x v):
22 x 28 cm

ZAKAJ? Enciklopedija

24,99 

Ali veš, kako se je Zemlja izoblikovala? Tudi, to da gore rastejo? Zakaj? Zemlja odgovarja na vsa osupljiva vprašanja, ki jih imajo otroci o Zemlji. Od tega, zakaj je nebo modro, do tega, od kod so se vzeli fosili. Barvita in vznemirljiva knjiga je polna zanimivih slik in presentljivih dejstev o našem neverjetnem planetu.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
22 x 28 cm

ZAKAJ? Zemlja

17,99 

Zakaj stvari plavajo? Kaj se zgodi s hrano, ki jo ješ? Zakaj je poleti toplo? Ugotovi, zakaj, v tej zanimivi knjigi. Preprosto besedilo, čudovite fotografije in ilustracije ter zabavne znanstvene dejavnosti uvedejo mladega bralca v znanstvena čudesa.

Dimenzije (š x v):
22 x 28 cm

Prva enciklopedija znanosti

21,99 

Knjiga je namenjena vsem otrokom (pa tudi odraslim), ki jih zanima, kako so naši predniki živeli in odkrivali svet. Slikovite ilustracije, polne detajlov, vas bodo navdušile, da boste želeli prebirati knjigo znova in znova.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
21 x 25 cm

Mala enciklopedija zgodovine sveta

19,99