Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
NOVO

Stari mački

Knjiga združuje dragocene osebne spomine, anekdote ter dogodke povezane z nastankom zasedbe “Stari mački“, njihov vzpon in zlata leta ter avtorjeve spomine na mladost.

Didakta dostava
Po naročilu

19,99 

Na voljo po naročilu

-
+
Vezava:
Založba:
Število strani:
Dimenzije (š x v):
165 x 235 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Iz vsebine:

“Veliko število nastopov na prostem – ne samo po Ljubljani, pač pa tudi širše po Sloveniji, nam je omogočilo nakup dobrega ozvočenja in prevažanje od Murske Sobote do Portoroža. Lado je navduševal žensko občinstvo s Si samotna nocoj Elvisa Presleyja, zbor pa s Cuando calienta el sol ali s slovenskim besedilom Kokana Sonce poletno žari.

Na koncertu za Ljubljanico smo zažgali s pesmijo Še vedno ljubim te z zborom Marka Tirana (bilo je, kot bi poslušal ploščo Raya Charlesa), v ušesa so šle še Saga o starih mačkih (po Armstrongovi Macke the knife), Bilo je po moje Paula Anke in naša Trnovska fara.

Nepozaben je bil nastopi v Cankarjevem domu ob visokem jubileju Športnega društva Olimpija. Med mnogimi udeleženci so bili vrhunski košarkarji, hokejisti, atleti in atletinje. Nasproti orkestra si je našel prostor doajen našega športnega življenje ung. Boris Kristančič. Ko sem ga šel pozdravit, je rekel: »Madona, tudi to znaš? Odlični ste, sem sem se spravil, da imam mir in poslušam in uživam! Bravo, fantje.”

Avtor Tomaž Lajevec je bil legendarni športni novinar in komentator na televiziji Slovenija. Najgloblji pečat je pustil s prenosi teniških dvobojev in tekem smučarskih skokov. V prostem času je bil pozavnist legendarne skupine Stari mački, ki je izvajala poznane pesmi dixielanda, soula, bluza in gospela in je bila poznana na vseh večjih plesiščih ter glasbenih prizoriščih po Sloveniji in tudi izven meja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stari mački”

Prva pop rock glasbena kriminalka, ki vas pelje v svet zakulisja z vsemi bleščicami, ki jih ponuja slava, in temnimi platmi, ki so navadnim smrtnikom neznane. ANDREJ ŠIFRER VOLKOVI

NOVO

18,99 

Zgoščenka priznane zasedbe Sedmina.

Dimenzije (š x v):
14 x 10 cm

Sedmina: Stekleni čas

14,99 

Zgoščenka s šansoni Jacquesa Brela v prevodu Branka Završana. Z zapuščino Jacquesa Brela in legendarno pesmijo Ne me quitte pas (Saj ne boš kar šla) so se spopadali različni glasbeni ustvarjalci med drugim Marlene Dietrich, Mireille Mathieu, Nana Mouskouri, Natacha Atlas in Sting …

Dimenzije (š x v):
14 x 10.6 cm

Senca tvojga psa (Jacques Brel – Branko Završan)

24,90 

Biografija dr. Petra Čeferina NESPODOBNI ODVETNIK izpod peresa Tadeja Goloba. V biografiji lahko sledimo njegovemu življenju, od srečnega otroštva v Ljubljani preko divjih študentskih let, nerodnih odvetniških začetkov, ustvarjanja družine do njegove uveljavitve v slovenskem odvetniškem prostoru. NESPODOBNI ODVETNIK Peter Čeferin

3 za 2
Dimenzije (š x v):
17 x 24 cm

NESPODOBNI ODVETNIK

35,00 

Komplet darilnih monografij Maestra Marka Muniha: Sotočje življenja in glasbe, Moje izrazno sredstvo so roke.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
17 x 24 cm

Monografiji maestra Marka Muniha

29,90