Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
NOVO

Skrita moč ADHD

ADHD v življenju in šoli. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD. Skrita moč ADHD

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

34,99 

-
+
Predviden izid:
Število strani:
Založba:
Vezava:

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

ADHD je edinstven tip nevrodivergentnosti, ki je v današnjem času še vedno premalo raziskan. Prav zaradi pomanjkanja znanja o ADHD, je ta nemalokrat podvržen stigmatizaciji, ki vodi do (pre)pozne diagnoze. Priročnik Skrita moč ADHD je poln pozitivno naravnanih napotkov in dejstev, ki razbijajo razširjene mite o ADHD. Knjigo spremljajo tudi kratke izpovedi oseb z ADHD, njihovih svojcev in strokovnih delavcev, ki bodo v pomoč vsem, ki se s posebnostjo na kakršen koli način srečujejo tudi sami.

Skrita moč ADHD je priročnik o ADHD in rezultat projekta ADHD v življenju in šoli, v katerem sta v študijskem letu 2022/23 moči združili Fakulteta za socialno delo v Ljubljani in Pedagoška fakulteta v Ljubljani. Projekt je potekal pod vodstvom doc. dr. Anamarije Kejžar (FSD) in dr. Suzane Pulec Lah (PeF).

Dr. Anamarija Kejžar je docentka na Fakulteti za socialno delo. V svoji 30-letni praksi je delala kot svetovalna delavka v OŠ in direktorica doma starejših občanov. Na fakulteti sodeluje v številnih mednarodnih projektih in je avtorica številnih znanstvenih in strokovnih člankov.

Iz recenzije:
Celostno, poglobljeno in strokovno podkovano potovanje skozi življenje z ADHD. Priročnik je pravo darilo za starše, pedagoške delavce in posameznike z ADHD, ki si želijo boljšega razumevanja te diagnoze in praktičnih usmeritev, kako z njo krmariti skozi izzive vsakdana – od vrtca do službe ter v medosebnih odnosih. Avtorica s pomočjo prvoosebnih zgodb v bralcu prebuja sočutje ter ponuja svež in optimističen pogled na darove nevrodivergentnosti.
Lara Pirc, otroška psihologinja (MSc in Psychology)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Skrita moč ADHD”

OKUSNO³ je nadaljevanje kuharskih uspešnic Okusno in Okusno² ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. 100 novih receptov, opremljenih z več kot 580 fotografijami! OKUSNO RADOŠ SKRT

NOVO
Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

OKUSNO³

29,99 

V drugi knjigi zdravilnih zgodbic najdete štirinajst zgodbic, ki vam bodo v podporo in pomoč pri premagovanju najbolj pogostih težav predšolskega obdobja (izbirčnost pri hrani, deljenje igrač, strah pred zobozdravnikom, ljubosumje, nespoštljivost,…) in dve, ki spodbujata otrokov naravni razvoj do vstopa v šolo (spodbujanje samoiniciativnosti in vztrajnosti ter spodbujanje pozornosti).

Dimenzije (š x v):
21 x 26 cm

Zdravilne zgodbice (2. del) – zadnji izvodi

24,99 

Skrivnost uspešne vzgoje. Najsi gre za trmo, težave v šoli ali puberteto, enakopravni odnosi so tudi v težkih časih ključ do družinske sreče. JESPER JUUL

3 za 2
Dimenzije (š x v):
15.3 x 23 cm

Spoštovanje, zaupanje in ljubezen

14,99 

Obsežen in pregleden priročnik priznanega zdravnika in psihoterapevta Viljema Ščuke je plod avtorjevih dolgoletnih izkušenj na področju dela z mladimi ter poznavanja gestaltskega pristopa.

Dimenzije (š x v):
16.6 x 23.6 cm

Šolar na poti do sebe (4. natis)

19,99 

Čudaka z drugega planeta je druga v seriji stripov o legendarnih junakih Calvinu in Hobbesu.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
22 x 21 cm

Calvin in Hobbes: Čudaka z drugega planeta

7,99