Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Metodika klavirskega pouka

Knjiga je namenjena učiteljem klavirske igre, tako tistim, ki kot učitelji že delujejo, kot tudi študentom, ki bodo učitelji šele postali.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

12,90 

8 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Knjiga temelji na spoznavanju in proučevanju različnih metod in klavirskih učbenikov, na možnih aplikacijah splošnih didaktičnih načel in psiholoških spoznanj na klavirski pouk, z upoštevanjem vseh posebnosti klavirskega pouka in učne vsebine.

Spoznavanje zgodovinskih virov o klavirski igri in njenem poučevanju od prvih začetkov do najnovejših metodičnih del omogoča, da razumemo vzroke in posledice v razvoju pianistike in klavirske pedagogike ter razlike v odnosu do klavirske igre in njenega poučevanja.

Podrobno in celovito poznavanje posameznih tehničnih in muzikalnih prvin klavirske igre, ki je potrebno tako pianistu – poustvarjalcu kot pianistu – klavirskemu učitelju, omogočajo posebna poglavja tretjega dela Metodike.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Metodika klavirskega pouka”

Poetično bralno popotovanje, ki odpira prostor za pogovor z otroki o vojni in migracijah.

Vrtiljak

22,99 

Slovenska pedagoška revija.

Revija Didakta 219

11,99 

Novakov roman “Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo” je presunljivo in aktualno branje za mladino in odrasle. Skozi prvoosebno izpoved mladega Haruna plast za plastjo odstira univerzalno pripoved o upanju in trpljenju begunskih družin po svetu. Roman izpoveduje zgodbo družine Hallaj, ki je zaradi vojne in želje po varnejšem ter človeka vrednem življenju prisiljena zapustiti svoj edini dom, ki ga je kdaj koli poznala, in se podati v neznano.

3 za 2

Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo

14,99 

Knjiga o odnosih, samospoštovanju otrok, družinskem in šolskem okolju.

Zrcalo odraščanja

27,90 

30 najpomembnejših teorij za mlade genije, pojasnjenih v pol minute.

Znanost v 30 sekundah

16,90 

O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom. Strastno, a objektivno napisan prvi vzgojni priročnik, ki ne pripoveduje o tem, kakšna je najboljša vzgoja, ampak to utemeljuje z znanstvenimi dejstvi.

Znanost o vzgoji (2. dopolnjena izdaja)

34,99