Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Voyage au delà du miroir imaginaire Arne hodalič

Voyage au delà du miroir imaginaire

Razkošna darilna fotomonografija izpod peresa in fotografskega objektiva Arneja Hodaliča, svetovnega popotnika, publicista in enega najboljših fotografov. Knjiga je na voljo v francoskem jeziku.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

19,99 

591 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
24.5 x 30.5 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Avtor nam z okoli 200 izbranimi fotografijami približa njegova najatraktivnejša potovanja. V knjigi Voyage au delà du miroir imaginaire, ki je izšla v slovenskem, angleškem in francoskem jeziku, je približno petdeset strani besedila, izbranega iz avtorjevega dnevnika, in drugih besedil, v katerih je opisal najbolj nenavadne kraje. Potopisni utrinki so duhoviti in polni ljubezni do življenja.

Knjiga je v francoskem jeziku.

arne

Arne Hodalič – prof. biologije, priznani fotoreporter, publicist, potapljač, jamar. Že med študijem pričel z aktivnim razstavljanjem fotografij in sodelovanjem v Foto grupi ŠOLT. Leta 1987 je postal poklicni fotograf in od tedaj se aktivno ukvarja s fotografijo doma in v svetu. Sodeluje s pomembnejšimi slovenskimi, evropskimi in svetovnimi revijami, kjer objavlja svoje reportaže. (National Geographic, Figaro Magazine, GEO, Paris Match, Marie Claire, Newlook, Cosmopolitan, Stern, Liberation, Life, Die Zeit, Cousteau Junior, Gala, Unterwasser, Kosmos, Delo, Mladina, Ars Vivendi, Gea, Jana, Formart, Viva, Adrenalin, Grif, Svet&ljudje …). V devetdesetih letih je postal tudi član nekaterih pariških in svetovnih fotografskih agencij, npr. “Gamma Press”,”GLMR International Press Agency”,”Saola press”, “Explorer”, “Corbis”.

Od leta 1993 je gostujoči predavatelj za fotoreporterstvo na Parsons School of Design v Parizu. Udeležil se je številnih fotografskih ekspedicij po svetu, kjer je sodeloval kot fotograf in aktivni udeleženec (Nova Gvineja, Sudan, Kitajska, Oman, jadranje po otočjih jugovzhodne Azijie…). Pripravil je tudi nekaj odmevnih fotografskih razstav doma in po svetu. Leta 2005 je prevzel delo foto urednika za slovensko izdajo revije National Geographic Magazine.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Voyage au delà du miroir imaginaire”

Razglednice pripovedujejo.
Življenje slovenske meščanske rodbine – razglednice rodbine LEGAT-KUŠEJ-NOVAK. Več kot 1000 razglednic, od najstarejše iz leta 1897 (27. 5. 1897 – poslana iz Benetk) pa vse do razglednic iz časa po drugi svetovni vojni.

NOVO
Dimenzije (š x v):
22.5 x 28.5 cm

Življenje slovenske meščanske rodbine

55,00 

Razkošna darilna fotomonografija izpod peresa in fotografskega objektiva Arneja Hodaliča, svetovnega popotnika, publicista in enega najboljših svetovnih fotografov. Knjiga v angleškem jeziku.

Dimenzije (š x v):
24.5 x 30.5 cm

Voyage into the illusory mirror

19,99 

Pripoved razglednic o veterinarju Antonu Slivniku, o Čebularjevi družini in o času okoli leta 1900.

Dimenzije (š x v):
24 x 29.5 cm

Pozdravi od blizu in daleč

4,99 

Darilna fotomonografija z več kot 200 fotografijami reke Krke in pokrajine ob njej, ki jih je posnel znani slovenski fotograf Jože Mušič. Spremno besedilo je napisal priznani etnolog, dr. Janez Bogataj.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
26 x 25 cm

Krka

29,99 

Zbirka darilnih fotomonografij Joca Žnidarščiča: Večni Bohinj, Ljubljana lepa in prijazna, Najlepša pot.

Dimenzije (š x v):
23 x 100 cm

Fotomonografije Joca Žnidaršiča

39,99