Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Zbirka darilnih kartic z recepti

Zbirka tematskih kartic z recepti: Čokolada, Piškoti, Sredozemska kuhinja, Čas je za zabavo, Enolončnice.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

29,99 

81 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Iz vsebine:

ČOKOLADA

Odkrijmo zabavo, ki jo ponuja ustrvarjanje okusnih in razkošnih čokoladni sladic s pomočjo teh čudovitih receptov, zbranih na praktičnih karticah. Ta sanjska zbirka čokoladnih nebes zajema vrsto mamljivih receptov – Vroče sladice, Hladne sladice, Torte in rezine ter Slaščice. Zakaj ne bi na svoje goste naredili vtisa s čudovito kremno sladico s fondanom ali čokoladnim sorbetom s hruškami?

PIŠKOTI

Piškote imajo radi tako otroci kot odrasli; lahko jih ponudimo kot hiter prigrizek ali kot okusno sladico ob koncu obroka. So tudi prava izbira za posebne priložnosti in le redko kaj nas lahko tako razveseli kot vonj po sveže pečenih piškotih.

SREDOZEMSKA KUHINJA

Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas

navdihnejo čudoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah. Recepti so razdeljeni na poglavja: Juhe in začetne jedi, Solate in zelenjava, Testenine in riž, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso ter Sladice.

ČAS JE ZA ZABAVO

Zakaj bi bila priprava hrane za zabavo vedno stresna? Te praktične kartice z recepti omogočajo kuharju, da s svojimi delikatesami poskrbi za nepozabno zabavo, hkrati pa se tudi sam sprosti in uživa skupaj s povabljenci. Recepti pokrivajo vse hode – od slastnih prigrizkov, koktaljov in obloženih kruhkov do krepčilnih jedi, prekrasnih glavnih jedi in sanjskih sladic.

ENOLOČNICE

Kartice predstavljajo širok izbor receptov za jedi, ki jih lahko hitro in preprosto pripravimo v eni sami posodi. Idealne so za zelo zaposlene ljudi, ki se kljub pomanjkanju časa nočejo odreči slastim jedem. Ne glede ali kuhamo samo zase ali za celo družino, kartice nam bodo vedno v pomoč. Pokrivajo naslednja področja: Vegetarijanske jedi, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso, ter Testnine in riž.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zbirka darilnih kartic z recepti”

Nagrajeni finski kriminalni roman. Že prvi stavki pritegnejo k branju, da ga kar ne moremo odložiti. Spretno zapisano zgodbo lahko uvrstimo med najboljše, kar ponujajo skandinavske kriminalke.

Zabojnik

14,99 

Poetično bralno popotovanje, ki odpira prostor za pogovor z otroki o vojni in migracijah.

Vrtiljak

22,99 

Slovenska pedagoška revija.

Revija Didakta 219

11,99 

Novakov roman “Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo” je presunljivo in aktualno branje za mladino in odrasle. Skozi prvoosebno izpoved mladega Haruna plast za plastjo odstira univerzalno pripoved o upanju in trpljenju begunskih družin po svetu. Roman izpoveduje zgodbo družine Hallaj, ki je zaradi vojne in želje po varnejšem ter človeka vrednem življenju prisiljena zapustiti svoj edini dom, ki ga je kdaj koli poznala, in se podati v neznano.

3 za 2

Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo

14,99 

Knjiga o odnosih, samospoštovanju otrok, družinskem in šolskem okolju.

Zrcalo odraščanja

27,90 

30 najpomembnejših teorij za mlade genije, pojasnjenih v pol minute.

Znanost v 30 sekundah

16,90