Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
Zbirka darilnih kartic z recepti Kuharska knjiga Kuharica
3 za 2

Zbirka darilnih kartic z recepti

Zbirka tematskih kartic z recepti: Čokolada, Piškoti, Sredozemska kuhinja, Čas je za zabavo, Enolončnice.

Didakta dostava
Na zalogiDostavimo v 2 delovnih dneh.

44,99 

80 na zalogi

-
+
Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
12 x 19 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Iz vsebine:

ČOKOLADA

Odkrijmo zabavo, ki jo ponuja ustrvarjanje okusnih in razkošnih čokoladni sladic s pomočjo teh čudovitih receptov, zbranih na praktičnih karticah. Ta sanjska zbirka čokoladnih nebes zajema vrsto mamljivih receptov – Vroče sladice, Hladne sladice, Torte in rezine ter Slaščice. Zakaj ne bi na svoje goste naredili vtisa s čudovito kremno sladico s fondanom ali čokoladnim sorbetom s hruškami?

PIŠKOTI

piškoti s

Piškote imajo radi tako otroci kot odrasli; lahko jih ponudimo kot hiter prigrizek ali kot okusno sladico ob koncu obroka. So tudi prava izbira za posebne priložnosti in le redko kaj nas lahko tako razveseli kot vonj po sveže pečenih piškotih.

SREDOZEMSKA KUHINJA

 

sredozemska%20kuhinja s

Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas

navdihnejo čudoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah. Recepti so razdeljeni na poglavja: Juhe in začetne jedi, Solate in zelenjava, Testenine in riž, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso ter Sladice.

ČAS JE ZA ZABAVO

Zakaj bi bila priprava hrane za zabavo vedno stresna? Te praktične kartice z recepti omogočajo kuharju, da s svojimi delikatesami poskrbi za nepozabno zabavo, hkrati pa se tudi sam sprosti in uživa skupaj s povabljenci. Recepti pokrivajo vse hode – od slastnih prigrizkov, koktaljov in obloženih kruhkov do krepčilnih jedi, prekrasnih glavnih jedi in sanjskih sladic.

ENOLOČNICE

enolončnice s

Kartice predstavljajo širok izbor receptov za jedi, ki jih lahko hitro in preprosto pripravimo v eni sami posodi. Idealne so za zelo zaposlene ljudi, ki se kljub pomanjkanju časa nočejo odreči slastim jedem. Ne glede ali kuhamo samo zase ali za celo družino, kartice nam bodo vedno v pomoč. Pokrivajo naslednja področja: Vegetarijanske jedi, Ribe in lupinarji, Perutnina in divjačina, Drugo meso, ter Testnine in riž.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zbirka darilnih kartic z recepti”

100 novih receptov, opremljenih z več kot 580 fotografijami!  OKUSNO³ je nadaljevanje kuharskih uspešnic Okusno in Okusno² ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. OKUSNO RADOŠ SKRT

NOVO
Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

OKUSNO³

32,99 

ZAČIMBE IN DIŠAVNICE. V knjigi je raznolikost Slovenije opisana skozi zgodbe zelišč, ki jih lahko uporabljamo kot začimbe in dišavnice pri pripravi vsakdanjih ter prazničnih jedi, različnih gospodinjskih opravilih in kot domača zdravila. V njej boste našli izbor jedi, ki predstavljajo slovensko kulinariko. Jedi kmečkega vsakdana in praznikov. Najboljše je blizu.

NOVO

Začimbe in dišavnice (ponatis)

24,99 

Biblija italijanske kuhinje. Naj tradicionalne italijanske jedi končno zadišijo tudi v vašem domu. Kuharska knjiga Srebrna žlica je darilo prihodnjim generacijam, zajeto v razkošno ilustrirano zbirko tradicionalnih receptov italijanskih pokrajin.

Dimenzije (š x v):
21 x 27.5 cm

Srebrna žlica

55,00 

Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas navdihnejo čudoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
12 x 19 cm

Sredozemska kuhinja – čudovite jedi iz južne Evrope.

9,99 

S kuharico v roki se mladi kuharji podajo na potovanje po petih celinah.

Dimenzije (š x v):
18 x 22 cm

S kuhalnico okoli sveta

15,99