Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška

Okusno (na) 2

Več kot sto okusnih in preprostih jedi. Rdeča nit receptov je hitra in preprosta priprava jedi iz sestavin, ki jih je mogoče kupiti v slovenskih trgovinah. Večina receptov je opremljenih tudi s fotografijami postopkov priprave določene jedi.

Didakta dostava
RazprodanoZaloga je pošla

24,99 

Ni na zalogi

Število strani:
Vezava:
Založba:
Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Ideje za mnoge recepte sem dobil na naših družinskih potovanjih po Evropi in na številnih kulinaričnih razvajanjih širom Slovenije, nekaj receptov pa je tudi takšnih, ki se prenašajo iz roda v rod in bi bilo res škoda, da bi utonili v večno pozabo. Rdeča nit receptov je hitra in preprosta priprava jedi iz sestavin, ki jih je mogoče kupiti v slovenskih trgovinah. Vsekakor je to ena izmed poglavitnih prednosti dobre kuharske knjige, kar potrjujejo tudi številni pozitivni komentarji, ki sem jih prejel od bralcev prve knjige. Zares veliko jih je omenilo, da ima knjiga Okusno enega najboljših izkoristkov med napisanimi recepti in potem tudi v resnici skuhanimi jedmi. Ker imam doma celo skladovnico kuharskih knjig, še kako dobro vem, da so v večini knjig opisani prezapleteni postopki priprave ali pa da vsebujejo napisani recepti (predvsem iz tujih knjig) takšne sestavine, ki jih je pri nas skoraj nemogoče dobiti.

Večina receptov je opremljenih tudi s fotografijami postopkov priprave določene jedi. Tega sem se lotil z namenom, da bo bralcem knjige še bolj razumljivo, kako se posamezna jed pripravi, tako da še tako nevešči kuharji pri preizkušanju receptov iz te knjige ne bi smeli imeti težav.

Med recepte je vtkanih tudi veliko mojih osebnih zgodb. Med prebiranjem knjige boste tako med drugim izvedeli, kaj imata skupnega nogometi klub Barcelona in čemaž, v katero dekle sem bil prvič zaljubljen, kam se morate odpraviti, če ste v Londonu, kateri kuharji so mi pri srcu, kaj pomeni kokočokonana ipd.

Radoš Skrt (avtor)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Okusno (na) 2”

100 novih receptov, opremljenih z več kot 580 fotografijami!  OKUSNO³ je nadaljevanje kuharskih uspešnic Okusno in Okusno² ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. OKUSNO RADOŠ SKRT

3 za 2
Dimenzije (š x v):
20 x 26 cm

OKUSNO³

24,99 

V knjigi je raznolikost Slovenije opisana skozi zgodbe zelišč, ki jih lahko uporabljamo kot začimbe in dišavnice pri pripravi vsakdanjih ter prazničnih jedi, različnih gospodinjskih opravilih in kot domača zdravila. V njej boste našli izbor jedi, ki predstavljajo slovensko kulinariko. Jedi kmečkega vsakdana in praznikov. Ponatis uspešnice!

3 za 2

ZAČIMBE IN DIŠAVNICE (knjiga meseca)

19,99 

Zbirka tematskih kartic z recepti: Čokolada, Piškoti, Sredozemska kuhinja, Čas je za zabavo, Enolončnice.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
12 x 19 cm

Zbirka darilnih kartic z recepti

44,99 

Biblija italijanske kuhinje. Naj tradicionalne italijanske jedi končno zadišijo tudi v vašem domu. Kuharska knjiga Srebrna žlica je darilo prihodnjim generacijam, zajeto v razkošno ilustrirano zbirko tradicionalnih receptov italijanskih pokrajin.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
21 x 27.5 cm

Srebrna žlica

49,99 

Odkrijmo tradicionalne jedi z vseh koncev Sredozemlja in pustimo, da nas navdihnejo čudoviti recepti, zbrani na praktičnih karticah.

3 za 2
Dimenzije (š x v):
12 x 19 cm

Sredozemska kuhinja – čudovite jedi iz južne Evrope.

9,99