Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Brezplačna dostava pri nakupih nad 40,00 € za člane Didaktinega kluba, oz. nad 100 EUR za nečlane.

Didakta-Zlata-Hruška
3 za 2

Okusno (na) 2

Več kot sto okusnih in preprostih jedi. Rdeča nit receptov je hitra in preprosta priprava jedi iz sestavin, ki jih je mogoče kupiti v slovenskih trgovinah. Večina receptov je opremljenih tudi s fotografijami postopkov priprave določene jedi.

Didakta dostava
RazprodanoZaloga je pošla

24,99 

Ni na zalogi

Število strani:
Vezava:
Založba:

Pri nakupu treh knjig s to oznako, vam najcenejšo podarimo.

Opis

Ideje za mnoge recepte sem dobil na naših družinskih potovanjih po Evropi in na številnih kulinaričnih razvajanjih širom Slovenije, nekaj receptov pa je tudi takšnih, ki se prenašajo iz roda v rod in bi bilo res škoda, da bi utonili v večno pozabo. Rdeča nit receptov je hitra in preprosta priprava jedi iz sestavin, ki jih je mogoče kupiti v slovenskih trgovinah. Vsekakor je to ena izmed poglavitnih prednosti dobre kuharske knjige, kar potrjujejo tudi številni pozitivni komentarji, ki sem jih prejel od bralcev prve knjige. Zares veliko jih je omenilo, da ima knjiga Okusno enega najboljših izkoristkov med napisanimi recepti in potem tudi v resnici skuhanimi jedmi. Ker imam doma celo skladovnico kuharskih knjig, še kako dobro vem, da so v večini knjig opisani prezapleteni postopki priprave ali pa da vsebujejo napisani recepti (predvsem iz tujih knjig) takšne sestavine, ki jih je pri nas skoraj nemogoče dobiti.

Večina receptov je opremljenih tudi s fotografijami postopkov priprave določene jedi. Tega sem se lotil z namenom, da bo bralcem knjige še bolj razumljivo, kako se posamezna jed pripravi, tako da še tako nevešči kuharji pri preizkušanju receptov iz te knjige ne bi smeli imeti težav.

Med recepte je vtkanih tudi veliko mojih osebnih zgodb. Med prebiranjem knjige boste tako med drugim izvedeli, kaj imata skupnega nogometi klub Barcelona in čemaž, v katero dekle sem bil prvič zaljubljen, kam se morate odpraviti, če ste v Londonu, kateri kuharji so mi pri srcu, kaj pomeni kokočokonana ipd.

Radoš Skrt (avtor)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Okusno (na) 2”

Poetično bralno popotovanje, ki odpira prostor za pogovor z otroki o vojni in migracijah.

Vrtiljak

22,99 

Slovenska pedagoška revija.

Revija Didakta 219

11,99 

Novakov roman “Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo” je presunljivo in aktualno branje za mladino in odrasle. Skozi prvoosebno izpoved mladega Haruna plast za plastjo odstira univerzalno pripoved o upanju in trpljenju begunskih družin po svetu. Roman izpoveduje zgodbo družine Hallaj, ki je zaradi vojne in želje po varnejšem ter človeka vrednem življenju prisiljena zapustiti svoj edini dom, ki ga je kdaj koli poznala, in se podati v neznano.

3 za 2

Zvezde bodo ugasnile, če povem jim svojo zgodbo

14,99 

Knjiga o odnosih, samospoštovanju otrok, družinskem in šolskem okolju.

Zrcalo odraščanja

27,90 

30 najpomembnejših teorij za mlade genije, pojasnjenih v pol minute.

Znanost v 30 sekundah

16,90 

O ljubezni, vzgoji in igri z vašim otrokom. Strastno, a objektivno napisan prvi vzgojni priročnik, ki ne pripoveduje o tem, kakšna je najboljša vzgoja, ampak to utemeljuje z znanstvenimi dejstvi.

Znanost o vzgoji (2. dopolnjena izdaja)

34,99